Üç Kuruş Dizisi RTÜK'den Aldığı Ceza Herkesi Üzdü! Üç Kuruş Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor?

Üç Kuruş Dizisi RTÜK'den Aldığı Ceza Herkesi Üzdü! Üç Kuruş Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor?

Üç Kuruş'un yeni bölümüyle beraber şikayetçi olanların sayısı iyice arttı. RTÜK diziyi yayından kaldıracak mı? Çünkü Roman vatandaşlara karşı ayrımcılık yapıldığı iddia ediliyor. Kötü karakter olarak gösterilmek istemeyen Romanlar, diziyi şikayet etti. Show TV dizisinde yaşanan gelişmeler haberimizde.

Üç Kuruş dizisi, senaryo itibariyle çok beğenilmişti. Tanıtım videoları da büyük ilgi görüyordu. Ancak dizinin hikayesinde geldiği son durum seyircilerin eleştirilerine maruz kaldı. Pek çok kişi diziyi şikayet ettiğini belirtiyor. Sosyal medya dizinin son bölümlerinde yaşanan olaylarla doldu. Kullanıcılara göre dizinin bir an önce final yapması lazım. RTÜK'e şikayet edilen dizide neler yaşanıyor? Uraz Kaygılaroğlu'nun başarılı performansı ile büyük üne kavuşan Üç Kuruş'un karşı karşıya kaldığı durum oldukça riskli.

RTÜK Diziyi Yayından Kaldıracak mı?

RTÜK Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş dizisini yayından kaldırır mı merak edildi. RTÜK'e gelen şikayetlere bakılacak olursa Roman karakterlerin sürekli olarak kötü işler yapıyor gibi gösterilmesi tepki çekti. Özellikle de ülkemizde yaşayan Roman vatandaşların şikayet ettiği ortaya çıktı. Romanların kötü biriymişcesine vurgulanması veya sadece illegal işlerde varmış gibi gösterilmesi dikkat çekti. Diziye bu yönden bakıldığında diğer seyirciler de hak vermeye başladı. Dizinin yayından kaldırılma ihtimali bulunuyor.

Diziden Açıklama Gelmedi

Öte yandan Üç Kuruş dizisi yapımcılarından resmi bir açıklama gelmiş değil. Eğer RTÜK bu gelişmelerin üzerine düşmeye devam ederse ciddi yaptırımlar uygulayabilir. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Bakalım sevilen diziyle ilgili nasıl bir karar verilecek?