Üç Kuruş Dizisi Final Yapacak! RTÜK'ten Üç Kuruş Dizisi İçin Şok Hamle!

Üç Kuruş Dizisi Final Yapacak! RTÜK'ten Üç Kuruş Dizisi İçin Şok Hamle!

Show TV'de ekrana gelen Üç Kuruş dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Dizinin final yapacağına yönelik haberler artmaya başladı. RTÜK ile sorunlar yaşadığı belirtilen diziye ne cezası verildi? Dizinin yayın hakları sonlandırılacak mı? Üç Kuruş dizisini bekleyen sıkıntılar gözler önüne serildi.

Üç Kuruş dizisi, Çukur'a olan benzerliği ile gündeme gelmişti. Bu nedenle seyirciler dizinin yayın hayatına başlaması için can atıyordu. Ancak ortaya çıkan bir gelişme herkesin moralini bozdu. Dizinin Çukur ile çok fazla benzemediği ortaya çıktı. İki dizinin tek ortak yanı sokaklarda geçiyor oluşuyordu. Fakat bu tek başına yeterli bir benzerlik değildi. Hal böyle olunca seyirciler Üç Kuruş'u izlemeyi bıraktı. Show TV dizisi bir anda reyting kaybetmeye başladı. Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç oynamasına rağmen dizideki bu gelişme herkesi üzdü. Şu sıralar final yapacağın dair bazı iddialar ortaya atılıyor.

Üç Kuruş Final Yapacak mı?

Show TV dizisinin reyting sonuçları tam anlamıyla kötü değil. Pek çok rakibine göre üst sırada bulunan dizide can sıkan başka bir durum var. Dolayısıyla Üç Kuruş'un finalinden ziyade RTÜK ile ilgili çeşitli sıkıntıların yaşanabileceği vurgulanıyor. Neden ise ortaya çıktı.

Dizi RTÜK'e Şikayet Edildi

Dizideki Roman karakterlerin sürekli olarak suç ve çeşitli kötü olaylarla anılması izleyicilerin dikkatini çekti. Bu nedenle pek çok kişi RTÜK'e şikayette bulundu. Üç Kuruş dizisinin şikayet edilmesi sonrası RTÜK'ten diziye para cezası kesildi. Bir yandan da yayından kaldırılıp kaldırılmayacağı merak ediliyor. Eğer hikaye değişmez ise tekrar şikayet edilebilir ve bu durum dizinin finaline yol açabilir.