Üç Kuruş Dizisi EDHO Dizisini Ezip Geçecekmiş Gibi Duruyor! Başlama Tarihi ve Oyuncu Kadrosu Açıklandı!

Üç Kuruş Dizisi EDHO Dizisini Ezip Geçecekmiş Gibi Duruyor! Başlama Tarihi ve Oyuncu Kadrosu Açıklandı!

Üç Kuruş dizisi gündeme gelmeye hazırlanıyor. Aras Bulut İynemli'de kadrosuna kattı. Bomba gibi geliyorlar. Bakalım rakiplerine nasıl bir oyun sergileyecekler...

Show TV ekranlarının en çok izlenen dizisi olan Çukur, bu yıl final kararı alarak ekranlara veda etti. Yetenekli oyuncu Aras Bulut İynemli'nin başrollerinde yer aldığı dizi kemik izleyici kadrosu tarafından sikica takip edildi. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Çukur dizisinin devamı olacak dizi ortaya çıktı. Üç kuruş isimli dizi Çukur dizisinin devamı niteliğinde olacak. Dizinin tüm detayları da izleyici ile paylaşıldı.

Üç Kuruş dizisi ile gündeme gelen Show TV, seyirciyi mest etmeye hazırlanıyor. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde Üç Kuruş isimli dizinin fragmanı da ekranlara geldi. Dizi Roman mafya lideri olan Kartal ve Organize Şube Baş Komiseri Efe arasındaki çekişmeyi ekranlara taşıyacak. Ayrıca Üç Kuruş isimli dizinin ekim ayı içerisinde izleyici karşısına çıkacağı biliniyor.

Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosu göz doldurdu

Sosyal medyada gündem olan Üç Kuruş dizisi şimdiden merakla bekleniyor. Ayrıca dizi severler, Aras Bulut İynemli'nin de Üç Kuruş isimli dizinin kadrosunda olması gerektiğini söyledi. Bunun ardından dizinin oyuncu kadrosu ise herkesi şaşkına çevirdi. Pazartesi günü ekranlara gelmeye hazırlanan Üç Kuruş isimli dizinin oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Uraz Kaygılaroğlu, Aslıhan Malbora ve Nesrin Cavadzade gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Yasak Elma dizisi ile ön plana çıkan Nesrin Cavadzade'nin hayat vereceği karakter ise şimdiden merak söz konusu oldu.

Dizide Aliço karakterine Rıza Kocaoğlu hayat verecek. Bunun dışında dizide Aras Bulut İynemli'nin olacağı da iddia ediliyor. Bu iddialaein ardından gözler Aras Bulut İynemli'nin yapacağı açıklamaya çevrildi.