Üç Kuruş Dizisi Duvara Tosladı! Son Bölüm Beklenen İlgiyi Alamadı!

Üç Kuruş Dizisi Duvara Tosladı! Son Bölüm Beklenen İlgiyi Alamadı!

Ay Yapım imzalı Çukur dizisi geçtiğimiz yıllarda 4 sezon boyunca hafızalarda kalmayı başarmıştı. Dizi final yapsa da şu an için bile hala akıllarda kalıyor. Şu an ise benzer bir forma da sahip olan Üç Kuruş dizisi Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. İşte haberin tüm detayları...

Haberİnternette.Com / Detay - İlk 2 bölümünü ekranlara getiren Üç Kuruş dizisi iyi reytingler aldı. Bunun dışında dizi hayranlarını yapımı gösterdiği ilgiden bir hayli dikkat çekti. Fakat alınan bilgiler neticesinde Üç Kuruş dizisinin ikinci bölümü istenilen reytingleri elde edemedi.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Bundan dolayı Show TV'nin merakla beklenen Üç Kuruş dizisinin izleyici kaybı yaşaması da herkesi şaşkına çevirdi. Üç Kuruş dizisi tüm kategorilerde ortalamanın üzerinde reytingler aldı. Sezonun önümü önemli yapımlarından birisi olarak kemik izleyici kadrosuna sahip oldu. Fakat kimi izleyici Çukur dizisinin devamı olarak nitelendirdiği Üç Kuruş dizisini birinciliğe taşımak istiyor.

Üç Kuruş dizisi yükselişi amaçlıyor

Üç Kuruş dizisi reytingleri yakalasa da birincilik elde edemedi. Uraz Kaygılaroğlu, Nursel Köse, Nesrin Cavadzade, Ekin Koç ve Aslıhan Malbora gibi önemli isimlerin başrollerinde yer aldığı Üç Kuruş dizisi hikayesi ile de tüm dikkatleri üzerine çekti. Fakat Üç Kuruş dizisinden Çukur başarısı beklemek mantıklı bir durum olmadı. Tanıtımı çok başarılı bir şekilde ekranlara taşıyan dizi 2 bölümü ile birlikte izleyici kaybı yaşadı.

Önümüzdeki haftalarda ise Üç Kuruş dizisinin iyi bir çıkış yapması umut ediliyor. Ortalamanın üzerinde reytingler almış olsa da Üç Kuruş dizisi bir nebze düşüş yaşadı. Alınan bilgiler neticesi Üç Kuruş dizisi ikinci bölümde beşincilik elde etti.

Show TV bu reytinglerden memnun olmadığını belli etse de dizi ilerleyen bölümlerde iyi bir reyting almayı amaçlıyor. Güçlü bir prodüksiyon ve etkili bir oyunculuk performansı ile ön plana çıkan Üç Kuruş dizisi önümüzdeki haftalarda yükseliş yaşayacak mı? Şimdiden merak söz konusu oldu.

Kaynak:Haber İnternette