Üç Kuruş Dizisi Çukur Gibi Sevilmedi! Üç Kuruş Ne Zaman Final Yapacak?

Üç Kuruş Dizisi Çukur Gibi Sevilmedi! Üç Kuruş Ne Zaman Final Yapacak?

Show TV'nin sevilen dizisi Üç Kuruş'la ilgili üzücü gelişmeler yaşanıyor. Dizinin Pazartesi günkü bölümü beklentileri karşılayamadı. Reytinglerde inanılmaz düşüş vardı. Bu da final ihtimalini doğurdu. Üç Kuruş dizisi ne zaman final yapacak? Merakla beklenen karar verildi mi?

Show TV'de ekrana gelen Üç Kuruş dizisinin yeni bölümü ilgiyle takip ediliyor. Ancak dizinin eski reytinglerini göremediğini fark ettik. Özellikle de sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar herkesi şaşırttı. Peki Üç Kuruş dizisi ne zaman final yapacak? Dizinin neden bu kadar fazla reyting kaybettiği merak ediliyor.

Üç Kuruş Final mi Yapacak?

Dizinin yayın hayatına başladığı günden bu yana tepki çektiği belirtildi. RTÜK tarafından da para cezası uygulanan dizi, hikayesinde bazı değişiklikler yapmak zorunda kaldı. Hal böyle olunca reytinglerde düşüş yaşanmış olabilir. Show TV'de Çukur'un yerine geçmesi planlanırken diziyi bir anda reyting kaybı yaşarken bulduk. Bu gidişle dizinin final yapma ihtimali bulunuyor. Çünkü Total ve AB reyting gruplarında 8. sıralara kadar gerilediği bilgisi geldi.

Yasak Elma Daha Çok İzleniyor

Fox TV'nin yıllandıkça şarap gibi daha çok sevilen dizisi Yasak Elma, reytinglerde kimseye göz açtırmıyor. Alparslan Büyük Selçuklu ile olan rekabeti nedeniyle Üç Kuruş'un reytinglerde yükselemediği görüldü. Bu gidişle Üç Kuruş dizisi ilk sezonu görmeden final yapabilir ve yeni Çukur olmadığını seyircilere gösterebilir. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un performansı da tek başına yeterli değil.