Üç Kuruş Dizisi Cezasız Kurtuldu! Üstüne Üstelik Birde Zirveye Oturdu!

Üç Kuruş Dizisi Cezasız Kurtuldu! Üstüne Üstelik Birde Zirveye Oturdu!

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizinin senaryosu Murat Uyurkulak, Damla Serim ve Eset Akçilad a ait. Bunun dışında Üç Kuruş isimli dizinin yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Pazartesi akşamlarına damga vuran Üç Kuruş isimli dizi izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. İşte haberin tüm detayları...

Üç Kuruş isimli dizi yayınlandığı günden bu yana reytinglerde iyi sonuç elde etti. Dizinin dün akşam yayınlanan 4. bölümünde ise izdivaç sahnesi izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Ayrıca Üç Kuruş dizisi reytinglerde de istenilen sonucu elde etti. Dizi sosyal medyada da iyi bir konuma ulaşmış durumda.

Uraz Kaygılaroğlu, izdivaç sahnesini paylaştı

Dizinin dün akşam ekranlara gelen 4. bölümünde Kartal en büyük kozuyla Nezih'in karşısına çıkma kararı aldı. Tüm dengelerin değişmesi ile birlikte Bahar ile yıldırım nikahı kıyan Kartal, Nezih’in karşısında dokunulmaz oldu. Bahar ise istediğini elde ederek babasını zor bir duruma düşürdü. Üç kuruş dizisinde Kartal karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu nikah masası sahnesini izdivaç yazarak Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Uraz Kaygılaroğlu'nun hayranları ise bu paylaşımı çok sayıda yorum yaptı.

Kartal karakteri izleyici tarafından tam not aldı

Yetenekli oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaştığı video kısa sürede birçok kişi tarafından görüntülendi. Oyuncunun hayranları bu sahnenin çok iyi olduğunu söyleyerek beğendiklerini dile getirdi. Uras Kaygılaroğlu’nun rolünün hakkını verdiğine dair yeter yorumlar yapıldı. Uraz Kaygılaroğlu Diren Polatoğulları, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Nursel Köse, Aslıhan Malbora, Zafer Algöz, Civan Canova, Uğur Yıldıran, Damla Makar, Cenk Kangöz, Asena Girişken, Süreyya Kilimci, Özkan Özipek ve Ömer Civan Şit gibi yetenekli oyuncuların başrollerinde yer aldığı Üç Kuruş dizisi pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.