Üç Kuruş Dizisi Başlamadan Bitti! Eleştirilerden Kendini Alamadı!

Üç Kuruş Dizisi Başlamadan Bitti! Eleştirilerden Kendini Alamadı!

Son zamanların en çok merak edilen dizileri arasında yer alan Üç Kuruş yavaş yavaş işleri de ilerletiyor. Diziyi bekleyen izleyiciler yayın tarihini duymak istiyor. Alınan bilgiler neticesinde kanal dizinin yayın tarihi hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Fakat dizi yeni bir tanıtım filmini ekranlara getirdi. İşte haberin tüm detayları…

Ay Yapım imzalı Show TV için çekilen Üç Kuruş dizisi geri sayımı başlattı. Haziran ayı içerisinde Çukur dizisinin final yapması ile birlikte merakla beklenen yeni haber gündemi sarstı. Ekin Koç ve Uraz Kaygılaroğlu'nun başrollerinde yer aldığı Üç Kuruş dizisi pazartesi akşamları ekranlara gelecek. Fakat dizinin hangi tarihte başlayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Dizi severler kanal tarafından yapılacak açıklamayı merakla bekliyor.

Merakla beklenen diziden fragman gecikmedi

İlk fragmanı ekranlara gelen dizinin ikinci tanıtım filmi de sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Fakat dizinin yayın tarihinin yazılmaması izleyicileri sinirlendirdi. Ayrıca dizinin Çukur isimli projeye benzediğine dair iddialar da sosyal medyada gündem oldu. Dizi severler Üç Kuruş isimli projenin Çukur ve İçerde isimli dizilere benzediğini iddia ediyor.

Üç Kuruş dizisinin detayları ortaya çıktı

Üç Kuruş dizisi renkli bir roman mahallesini anlatarak mafya lideri Kartal ve organize büronun komiseri Efe'nin kovalamaca oyununu ekranlara getirecek. Senaryosunun Murat Uyurkulak ve Damla Serim'e ait olduğu Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Uraz Kaygılaroğlu, Uğur Yıldıran, Nesrin Cavadzade, Nursel Köse, Volkan Kıran ve Asena Girişken gibi yetenekli oyuncular yer alıyor. Üç Kuruş isimli dizinin ise ne zaman ekranlara geleceği ise şimdiden merak söz konusu oldu. Dizi severler, kısa sürede Üç Kuruş isimli dizi hakkındaki detayların açıklanmasını bekliyor. Yapılan iddialara göre diziyi başlamadan resmen bitirdiler.