Üç Kuruş Dizi Setinde Kavga Çıktı Çekimler Durdu! Yıldız Oyuncu Üç Kuruş Dizisinden Ayrılıyor mu?

Üç Kuruş Dizi Setinde Kavga Çıktı Çekimler Durdu! Yıldız Oyuncu Üç Kuruş Dizisinden Ayrılıyor mu?

Uraz Kaygılaroğlu set temposuna daha fazla dayanamadı. Üç Kuruş setini aniden terk eden ünlü oyuncu, büyük tepki gördü. Sinan Öztürk ile tartıştığı dahi iddia edildi. Show TV'de yayınlanan dizi çekimleri iptal mi oldu? Kartal Üç Kuruş'tan ayrılacak mı? Uraz Kaygılaroğlu şimdi ne yapacak?

Üç Kuruş dizisi çekimleri devam ediyor. Ancak yoğunluktan olsa gerek oyuncular bazen yeteri kadar dinlenemediğini ifade etmekte. Gelen bir habere göre ise başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu seti terk etti. O setten ayrılınca pek çok çekim aksadı. Ertesi gün dizi setine geldiğinde ise Sinan Öztürk ile tartıştığı iddia ediliyor. Peki dizide Kartal karakterine hayat veren ünlü oyuncu diziden ayrılacak mı? Pek çok kişinin merak ettiği bu soru yanıt buldu.

Kartal Diziden Ayrılacak mı?

Efe ve Kartal'ın maceralarının anlatıldığı dizide bir ayrılık yaşanabilir. Üç Kuruş dizisi izleyiciler, kimsenin ayrılmasını istemiyor. Ancak Uraz Kaygılaroğlu hakkında bir tutanak tutulur ise ve tartışmalar sona ermezse ayrılık haberi yayınlanabilir. Şimdilik herhangi bir olumsuz gelişmenin yaşanmadığını belirtelim.

Olay Tatlıya Bağlandı

Sinan Öztürk ve Uraz Kaygılaroğlu arasındaki tartışmanın sona erdiği bilinmekte. Ancak bir yandan da Show TV'de yayınlanan dizinin radikal bir karar alması gündemde. Çekimlerin yoğun geçmesi ve oyuncuların şikayetçi olması nedeniyle çeşitli değişiklikler yapılabilir. Bu konu hakkında Show TV ile de görüşme sağlanacaktır.