Üç Kız Kardeş Türkan ve Somer'i Bekleyen Kötü Olaylar Bitmiyor!

Üç Kız Kardeş Türkan ve Somer'i Bekleyen Kötü Olaylar Bitmiyor!

Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş'teki güncel gelişmeler açıklandı. Dizide yaşanan olaylar bir yana, Türkan ve Somer'in bu bulmacadan nasıl kurtulacağı ise merak ediliyor. Dizinin yeni bölümünü izleyenler şok üstüne şok yaşayabilir.

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Dizide yaşananlar tek tek ortaya çıkıyor. Öyle ki Türkan ve Somer'le ilgili hiç de güzel detaylar paylaşılmadı. Bu noktada dizide bizleri nelerin beklediğini açıklıyor olacağız. Son zamanlara damgasını vuran yapımda hangi olaylar patlak verdi?

Üç Kız Kardeş Son Bölüm Özeti

Türkan, yaşadığı acı kaybın hesabını sormak, Mine’ye yaptıklarının bedelini tek tek ödetmek için Somer’le birlikte küçük bir oyun kurar. Amacı Mine’ye suçunu itiraf ettirip, hapse göndermektir.

Öte yandan annesi ve babasının öldüğünü öğrenerek kendini yollara vuran Mesut, Sadık ve Nesrin’in hiç hesaba katmadıkları bir gerçekle yüzleşmelerine neden olur. Nesrin, gururu ve ailesi arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

Üç Kız Kardeş Oyuncuları

Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Mert Özcan, Ece Baliç