Üç Kız Kardeş Dizisinin Detayları Ortaya Çıktı! Başlama Tarihi ve Kadrosu Açıklandı!

Üç Kız Kardeş Dizisinin Detayları Ortaya Çıktı! Başlama Tarihi ve Kadrosu Açıklandı!

Yeni sezon hazırlığına başlayan Kanal D'de ekranlara Üç Kız Kardeş isimli diziyi getirecek. Yazar ve oyuncu İclal Aydın’ın kitabından uyarlanan Üç Kız Kardeş isimli dizi yoğun set çalışmalarına devam ediyor. İzleyiciler ise dizinin ne zaman başlayacağını sorguluyor. İşte haberin devamı...

Yargı dizisi ile çok iyi çıkış yakalayan Kanal D, yeni dizi çalışmalarına devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde kanal, Yargı dizisinde yakaladığı başarıyı Üç Kız Kardeş isimli dizide de yakalamayı hedefliyor. Sadakatsiz, Camdaki Kız ve Arka Sokaklar gibi başarılı dizileri ekranlara taşıyan Kanal D yeni dizisinden de bir hayli umutlu. Kanal, Üç Kız Kardeş isimli diziyi bir Ay Cannes’da düzenlenen MIP TV fuarında sundu. Kanal D'nin bu yapımının ardından diziye ne kadar çok güvendiği bir kez daha ortaya çıktı.

Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman ekranlara gelecek?

Alınan bilgiler neticesinde Üç Kız Kardeş isimli dizinin 2022 yılında ekranları geleceği ortaya çıktı. Yani dizi ocak ayının sonlarına doğru izleyici ile buluşacak. Dizi severler ise Üç Kız Kardeş isimli projeyi merak ederken ocak ayına kadar bekleyeceklerini öğrendi.

Dizinin konusu belli oldu!

Ayvalık'ta üç kız kardeşin hayatını konu alacak olan dizide İclal Aydın'ın da oyuncu kadrosunda bulunduğu ortaya çıktı. 4 yıl aranın ardından setlere dönen İclal Aydın'ın hayranları bu haber karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Süreç Film tarafından hazırlıkları yapılan proje şimdiden merak söz konusu oldu. Ayrıca alınan bilgiler neticesinde üç kız kardeş isimli dizinin hikayesinin ise Erkan Birgören ile eşi Betül Yağsağan'a ait olduğu ortaya çıktı.