Üç Kız Kardeş Dizisine Peş Peşe Yeni Oyuncular Katılıyor..

Üç Kız Kardeş Dizisine Peş Peşe Yeni Oyuncular Katılıyor..

Üç Kız Kardeş dizisi hazırlıkları sürüyor. Kanal D'nin yüksek reytingli dizisiyle ilgili bazı detaylara yer verildi. Öte yandan diziyle ilgili neler biliyoruz? İşte son dakika oyuncu kadrosu gelişmeleri ve dizideki haberlere ilişkin bilinmeyenleri sizlerle paylaşacağız.

Üç Kız Kardeş dizisi, son zamanlara damgasını vuran yapımlardan biri haline geldi. Dizi ile ilgili paylaşılan detaylar ise sevindirdi. Öyle ki sevilen yapımla ilgili bizleri neler bekliyor sizlerle paylaşacağız. Yeni sezon oyuncu kadrosu yavaş yavaş duyurulmaya başlandı. Önemli oyuncu transferleri neticesinde diziye dair elde edilenler ortaya çıkacak.

Üç Kız Kardeş'e Kim Katıldı?

Üç Kız Kardeş dizisine katılan isim açıklandı. Dizinin oyuncu kadrosunda artık Ayça İnci'yi de göreceğiz. Güzel oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı merak ediliyordu. Ünlü ismin Sevilay karakteri ile karşımıza çıkması muhtemel. Sosyal medyadaki gelişmelerin bunu gösterdiğini belirtelim.

Mustafa'nın Annesini Canlandıracak

Öte yandan Ayça İnci'nin Mustafa'nın annesini canlandıracak karaktere hayat vereceği de farklı bir gelişme diyebiliriz. Dizi ile ilgili çeşitli detaylar ve çok daha fazlasına haberimizde yer vereceğiz. Dizi ile ilgili farklı bir gelişme ortaya çıkar ise haberimizde yerini alacak. Bakalım dizi yeni sezonunda da reyting rekorları kıracak mı...