Üç Kız Kardeş Dizisinden Açıklama Geldi! Başlama Tarihi ve Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Üç Kız Kardeş Dizisinden Açıklama Geldi! Başlama Tarihi ve Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Kanal D ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. Dizinin oyuncu kadrosu da belli oldu. Peki dizide kimler oynayacak? Üç Kız Kardeş'in konusunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Nereden uyarlandığını da söyleyeceğiz. İşte yeni yapımın yayın tarihine ilişkin bilgiler ve çok daha fazlası haberimize yer alıyor.

Kanal D'de yayın hayatına başlaması beklenen Üç Kız Kardeş dizisi, izleyicileri şimdiden heyecanlandırdı. Çünkü gerek hikayesi gerekse oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekebiliyor. Dizinin yayın hayatına başlamasına yakın ne gibi gelişmeler yaşanacak hep birlikte göreceğiz. Pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği diziye dair son detayları açıkladık.

Üç Kız Kardeş Konusu

İclal Aydın'ın Üç Kız Kardeş isimli romanından uyarlanan dizinin konusu, kardeşlerin hayatını anlatıyor. Kaderin tekrardan bir araya getirdiği kardeşlerin yaşayacakları şok etkisi yaratacak. Hikayenin oldukça akıcı ve bir yandan dram ağırlıklı olduğunu görebiliyoruz. Dolayısıyla dizinin reytingleri için şimdiden belli başlı tahminler yapılıyor.

Üç Kız Kardeş Oyuncu Kadrosu

Dizide oynayacak isimler belli oldu. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu ve Hakan Atalay'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı öğrenildi. Kız kardeşlerin isimleri ise açıklandı. Romandan anlaşıldığı kadarıyla üç kız kardeşin Türkan, Derya ve Dönüş olduğu belirtildi.