Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %0,21
Sterlin 45,31 %0,09
Altın 2.840 %0,41

Üç Kız Kardeş Dizisinde Mine'nin Ölümü Hikayeyi Değiştirecek!

Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş'te bizleri neler beklemekte? Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli detaylara yer verilecek. Dolayısıyla büyük beklentilere sahip olunacak. Mine'nin intiharı sonrasında yaşanacaklar tek tek ortaya çıkıyor.

üç kız Kardeş Mine ve Soner

Kanal D Üç Kız Kardeş dizisindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor. Öyle ki Mine'nin hayatını kaybedeceği iddia gündemde bomba etkisi yarattı. Peki ya ünlü oyuncu diziden ayrılacak mı? Üç Kız Kardeş 24. bölümüne ilişkin merak edilenler ve çok daha fazlası yanıt bulacağa beniyor. Dolayısıyla bizleri bekleyen detayları sizlerle paylaşacağız. Şimdilik büyük bekleyiş sürmekte.

Son Bölümde Neler Oldu?

Kanal D resmi sitesinde yayınlanan son bölüm bilgileri aşağıda verilmiştir. Son bölüm özetiyle birlikte gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi:

"Türkan, annesi ve Somer arasında kalınca tercihini Somer’den yana kullanır. Türkan’ın niyeti Mine ile ilgili duyduğu her şeyden ötürü Somer’le yüzleşmektir. Türkan, Somer’i kendi kendine dökülmesi için köşeye sıkıştırır. Somer, Türkan’ın bu hallerini hamileliğine bağlar.

Nihayetinde Türkan ve Somer, Türkan’ın ısrarlarıyla yüzleşir. Somer ve Türkan’ın yokluğunu merak eden Mine, nerede olduklarını araştırır. Mine, bebeği Kiraz’ın sütten kesildikten sonra Somer ve Rüçhan tarafından elinden alınacağını öğrenir. Mine, Rüçhan’a bunu sorar. Rüçhan da onaylayınca Mine bebeği alıp ortadan kaybolur. Rüçhan ve Özer bebeğin peşine düşer.

Yıllar önceki aşkı Sevilay’la karşılaşan Özer, suçluluk duygusuyla oğlu Mustafa ve eski sevgilisi Sevilay’ı barıştırmaya niyetlenir. Özer, Mustafa ve Sevilay’ı bir araya getirir. Sevilay, artık Ayvalık’ta kalmaya karar verir. Özer, belli edemese de bu karara sevinir."

Yazar: Admin
<