Üç Kız Kardeş Dizisinde Çember İyice Daraldı! Eski Reytinglerini Göremeyebilir!

Üç Kız Kardeş Dizisinde Çember İyice Daraldı! Eski Reytinglerini Göremeyebilir!

Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş'in ikinci sezon hazırlıkları devam ediyor. Yeni sezonda izleyicileri nelerin beklediği yavaş yavaş belli olmaya başladı. Öte yandan dizi ile ilgili neler biliyoruz? Güncel gelişmeler ve dahası yanıt bulacak. Rakip dizilerin transferleri şimdiden büyük ses getirdi diyebiliriz.

Üç Kız Kardeş dizisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye ilişkin neler biliyoruz? Kanal D'de ekrana gelen dizi, geçtiğimiz sezon güzel bir başarı elde etmişti. Reytingleri de bir o kadar iyiydi. Yeni sezon hazırlıkları sürüyor ancak beklentileri tam anlamıyla karşılayamayabilir. Nedenine ise değineceğiz.

Dizinin Reytingleri Düşecek mi?

Üç Kız Kardeş dizisine ait reytinglerin düşebileceği iddia ediliyor. Nedeni ise bu sezonun iddialı yapımlarından kaynaklanmakta. Baba ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerinin sahip olduğu oyuncu kadrosu oldukça etkili olacak. Baba dizisine yapılan transferler büyük dikkat çekti. 2. sezon için 7 önemli oyuncu ile anlaşıldı. İçlerinde Levent Ülgen ve Ali İl gibi isimler de bulunuyor.

Oktay Kaynarca Dizisi de Başlıyor

Öte yandan ATV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi bomba gibi gelecek. Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Pelin Akil bulunmakta. Diziye ilişkin bu durum ise rakiplerine gözdağı vereceği anlamına geliyor. Bakalım yeni sezondaki reyting rekabetinde hangi dizilerin yüzü gülecek göreceğiz.