Üç Kız Kardeş Dizisi Tüm Rakiplerini Geride Bırakarak Ödül Aldı! Son Bölüm Tanıtımı Herkesi Meraklandırdı!

Üç Kız Kardeş Dizisi Tüm Rakiplerini Geride Bırakarak Ödül Aldı! Son Bölüm Tanıtımı Herkesi Meraklandırdı!

Üç Kız Kardeş Dizisi Tüm Rakiplerini Geride Bırakarak Ödül Aldı! Son Bölüm Tanıtımı Herkesi Meraklandırdı!

Yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan, Kanal D'nin satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş dizisi AB'de günün en çok izlenen dizisi oldu. rekoru ile kategori 32 . Sonuçlar. AB grubumda genel klasmanda ikinci, tek kişilik kategoride üçüncü olan dizi, ABC1'de günü dördüncü sırada tamamladı. Ortalamanın oldukça üzerinde reytingler alan Üç Kız Kardeş, 2022'nin başlarında ekranlara vurdu ve şu ana kadar oldukça başarılı oldu.

İzleyicilere duygusal anlar yaşatan dizinin bu haftaki bölümünde Somer ile Türkan'ın yüzleşme sahnesi dikkat çekti. Mine'ye ulaşamayan Somer, onu Türkan'la iplerini koparacağı noktaya getirirken, Sevilay'ın ailede görünmesi Korman Özer'i köşeye sıkıştırdı.

Üç Kız Kardeş Dizisi Ödül Aldı!

Türkan ve Somer arasındaki yüzleşmenin son anında kim olduğunu bilmeden davetsiz misafire kapıyı açan Somer, önümüzdeki hafta dizide kayda değer gelişmeler olacağının sinyallerini verdi.

33. bölüm tanıtımı izleyenleri meraklandırdı

Somer ve Türkan'ın arasındaki buzlar tamamen erir. Birbirini tutkuyla seven iki isim baş başa unutulmaz anlar yaşıyor. Yılbaşı gecesi yalnız kalan Rüçhan ise daha fazla dayanamayarak Nesrin ve Sadık'ın evine giderek diğerlerine katılır. Gördüklerinin şokunu yaşayan Rüçhan, teselliyi Nesrin'in kollarında arar. Proses Film'in yapımcılığını üstlendiği Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun oyuncu kadrosu ise şöyle: "Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Yiğit Dikmen, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Ayça İnci, Güldestan Yüce Kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizi, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik'e ait aile ve kardeşlik bağı ve abisi ile kazandı. Samimi ve içten bir aile öyküsü, izleyicilerden büyük beğeni topluyor, Salı akşamları Kanal D'de yayınlanıyor.