Üç Kız Kardeş Dizisi Başlamadan Bitti mi? Üç Kız Kardeş Dizisi Ekranlarda Olacak mı?

Üç Kız Kardeş Dizisi Başlamadan Bitti mi? Üç Kız Kardeş Dizisi Ekranlarda Olacak mı?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Üç Kız Kardeş isimli dizi yakında ekranlara gelecek. Alınan bilgiler neticesinde Kanal D'nin bu diziden çok umutlu olduğu söyleniyor. Bundan dolayı Üç Kız Kardeş isimli dizinin reytinglerde ise nasıl bir sonuç yakalayıcı şimdiden merak söz konusu oldu. İşte haberin tüm detayları…

Yapımını süreç filmin yapımcılığını ise Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu ikilisinin üstlendiği Üç Kız Kardeş isimli dizinin detayları ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde İclal Aydın'ın satış rekorları kıran ve Üç Kız Kardeş isimli romanından uyarlanan dizinin hazırlıkları da tüm hızı ile devam ediyor. Dizi severler, Üç Kız Kardeş isimli dizinin ne zaman ekranlara geleceğini de sorguluyor. Dizi severlerin bu merakı ise sonunda yanıt buldu.

Üç Kız Kardeş dizisi ocak ayında ekranlarda yerini alacak!

Ocak ayında ekranlara gelmesi planlanan Üç Kız Kardeş isimli dizi hikayesi ve konusu ile şimdiden dikkatleri üzerine çekti. Dizi Türkan, Dönüş ve Derya isimli birbirini çok zıt karaktere sahip olan kız kardeşlerin hikayesini anlatacak. Alınan bilgiler neticesinde Ayvalık da çekimleri başlayan dizi de İclal Aydın kızların annesi olarak ekranlara gelecek. Eda Teksöz'ün yönetmen koltuğunda oturduğu Üç Kız Kardeş isimli dizinin senaryosu Betül Yağsağan’a ait. Dizinin tanıtım filmi ise dizi severler tarafından merakla beklenirken, ocak ayı yada aralık ayında fragmanın ekranlara geleceği söyleniyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncu kadrosu da belli oldu

Reha Özcan, Berker Güven, Almida Ada, Veda Yurtsever, Nazlı Senem Ünal, Vural Şahanoğlu, İclal Aydın, Özgü Kaya, Melisa Berberoğlu, Benian Dönmez, Demircan Kaçel ve Hakan Atalay gibi birbirinden başarılı isimlerin başrollerinde yer alacağı Üç Kız Kardeş isimli dizi ocak ayında izleyici ile buluşacak. Aile ve kardeşlik bağları ile ekranlara gelecek olan dizi sıcak ve samimi aile öyküsü ile de izleyicilerin beğenisi kazanmaya hazırlanıyor. Üç Kız Kardeş isimli dizi yakında Kanal D ekranlarında izleyicilerin beğenisine sunulacak.