Euro 37,97 %0,21
Dolar 34,14 %0,03
Sterlin 45,64 %0,23
Altın 2.895 %0,38

Tuzak Dizisindeki Performansı Olay Oldu! İzleyiciler Ne Diyeceğini Bilemedi!

Sevilen TV8 dizisi Tuzak'ın son bölümündeki sahne büyük ses getirdi. Öyle ki izleyiciler ne diyeceğini bilemedi. Çünkü Bensu Soral, yine farkını ortaya koydu. Güncel olarak merak edilenler ve çok daha fazlası hakkında bilinmeyenlerden söz edeceğiz. Dizide neler yaşandığını açıklıyoruz.

tuzak dizisi

Tuzak dizisindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası paylaşılıyor. TV8 dizisindeki reytingler beklentileri tam anlamıyla karşılamasa da dizinin gidişatı oldukça iyi. Oyuncular, dizideki karakterlerini çok iyi bir şekilde canlandırıyor. Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz. Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin'in rol aldığı dizinin son bölümü ise izleyicileri duygulandırdı.

Bensu Soral Alkış Topladı

Dizide Bensu Soral'ın hayat verdiği Ceren karakteri, farkını yine ortaya koydu. Ceren, dizideki rolünde sahiplendiği çocuğu kaybetmenin verdiği hüzün ile inanılmaz performans sergiledi. Bu sahneden sonra izleyiciler duygusal anlar yaşadı. Sevilen yapımdaki bu sahneyi izleyenler sosyal medyada düşüncelerini belirtti.

Tuzak Dizisi Konusu Nedir?

"Tuzak, ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın ve aynı zamanda  bütün haksızlığa uğramış olanların intikamını alma hikayesidir. Yıllarca en ince detayına kadar çalışılarak yapılan yıkıcı intikam planının karşısında ise düşmanın zeki ve güçlü kızı olacaktır... Kimin kimi Tuzak’a düşüreceği ise bir bilmeceye dönüşecektir..."

Yazar: Admin
<