Euro 38,13 %0,24
Dolar 33,99 %-0,08
Sterlin 45,24 %-0,59
Altın 2.870 %-0,15

Türkiye'nin En Yüksek IMDB Puanı Alan 10 Dizi Belli Oldu!

IMDB'deki en iyi Türk Dizilerini sizler için sıraladık. Güncel gelişmelerle birlikte bizleri başka hangi detaylar beklemekte? Öte yandan en yüksek oy alan bu diziler, farkını fazlasıyla ortaya koyuyor. Listenin bir kısmını sizler de tahmin edebilirsiniz. Güncel gelişmeleri paylaşıyoruz.

ilk 10 dizi

IMDB'de oylanmış en iyi 10 Türk dizisini sizler için araştırdık. Listedeki bazı dizileri tahmin edebilirsiniz ancak bazıları hiç aklınıza gelmeyebilir. Yaklaşık son 25 yılı kapsayan bu dizileri değerlendirmek sizin elinizde. Eğer dizilerin isimlerini merak ediyorsanız sizlerle paylaşacağız. Öyle ki son zamanlarda dizi ve film kültürü oldukça gelişti. Teknolojinin de bunda büyük katkısı var. Tek tuş ile pek çok dizi ve filmi kaliteli şekilde izleyebiliyorsunuz. Bu noktada abonelik hizmeti ile fırsatlar sunan pek çok şirket mevcut. Dolayısıyla sizler de çeşitli dizi ve filmlere anında erişebilirsiniz. İMDB'de yüksek dereceye sahip ve pek çok kişi tarafından oylanmış olan bu diziler, dikkatleri üzerine çekemekte.

En Çok Sevilen Türk Dizileri (IMDB)

Listenin 10. sırasında 7 Numara isimli dizi bulunuyor. 9. sırada Beş Kardeş dizisi yer almakta. Her iki dizinin de oyuncu kadrosu ünlü ve saygın isimlerden oluşmakta. Dolayısıyla bu kadar başarılı olması tesadüf değil. 8. sırada yer alan Süper Baba da şaşırtmadı. Yeşilçam'ın sevilen dizilerinden biri idi. İkinci Bahar dizisi de adından söz ettirerek 7. sıradaki yerini aldı. Tatlı Hayat dizisi, listede kendine 6. sırada yer buldu. 46 Yok Olan dizisi ise 5. sırada yer alıyor ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde oynadığı bir dizi. Karanlıkta Koşanlar 4. ve efsaneler efsanesi Ezel 3. sırada yer aldı. 2. sırada yine bir Erdal Beşikçioğlu dizisi olan Behzat Ç.'yi görüyoruz. 1. sırada ise Leyla ile Mecnun yer aldı. Kurtlar Vadisi'nin sıralamada olmaması ise dikkat çekti.

Yazar: Haberci
<