Türkiye'de Bir İlk Ünlü Oyuncusu Aynı Anda Üç Dizide bir oynayacak..

Türkiye'de Bir İlk Ünlü Oyuncusu Aynı Anda Üç Dizide bir oynayacak..

İbrahim Şentürk oldukça ilginç bir harekete imzasını attı. Başarılı oyuncunun aynı anda üç dizide oynaması gündeme düştü. Yakın zamanda çeşitli dizilere de katılacağı belirtilen oyuncu, Arka Sokaklar'dan sonra başka dizilerle de karşımıza çıkacak. İbrahim Şentürk hangi dizilerde oynayacak?

Dizi tarihinde daha önce eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşandı. İbrahim Şentürk'ün daha önce EDHO ve Savaşçı dizilerinde oynadığına şahitlik etmiştik. Başarılı oyuncunun bu sefer dizilerde aynı anda oynayacağı öğrenildi. Arka Sokaklar, Yargı ve Benim Hayatım dizilerinde oynayarak adından söz ettirecek. Bu dizilerde aynı anda nasıl rol yapacağı merak edildi. Bir şekilde zamanlamayı sağlaması bekleniyor. Buradan da anlayacağımız üzere üç dizide de başrol oynamayacak. Konuk oyuncu veya yan oyunculardan biri olarak yer almalı ki üç diziye de vakit ayırabilsin. Yine de göz önünde çok fazla gözükecek.

Arka Sokaklar'da Oynuyor

Şu an için yalnızca Arka Sokaklar'da oynadığını görmekteyiz. Ancak yaşanan gelişmelere göre yakın zamanda farklı dizilerde de rol alacak. Yargı dizisindeki rolü ise şimdiden belirlenmişe benziyor. Bundan sonraki süreçte de Benim Hayatım dizisinde oynayacak.

Yargı'da Polisi Canlandıracak

Polis karakteri ile yeni başlayan Yargı dizisinde de yerini alacak. İbrahim Şentürk'ün bu kadar yoğun şekilde çalışması herkesi şaşırttı. Başarılı oyuncu adından söz ettiriyor. Kanal D'deki iki dizinin ardından Star TV'deki Benim Hayatım dizisinde de kendisini göreceğiz. Bakalım önümüzdeki haftalarda aynı anda üç dizide oynaması nasıl bir etki yaratacak? Sosyal medyanın gündemine düşeceği kesin. Daha şimdiden oyuncu hakkında sayısız haber yapıldı bile.