TRT'nin Yeni Başlayan Dizisinden İlk Ayrılık Haberi Geldi!

TRT'nin Yeni Başlayan Dizisinden İlk Ayrılık Haberi Geldi!

TRT 1 dizisinde şok eden ayrılık haberi geldi. Henüz yayın hayatına başlayalı birkaç hafta olmasına rağmen oldukça önemli bir ismi kaybettiler. İzleyiciler bunun şokunu yaşıyor. Diziye dair güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde olacak. İşte detaylarıyla birlikte yaşanacaklar...

TRT 1 dizisi Balkan Ninnisi, henüz yayınlanalı iki bölüm oldu ancak ünlü isim diziden ayrılmak istediğini söyledi. Kurban Bayramı'ndan sonraki süreçte kenidisini ekranlarda göremeyeceğiz. Peki bu gelişme ile beraber neler biliyoruz? Dikkat çeken olaylarla birlikte ayrılık detayı da paylaşıldı.

Yönetmen Diziden Ayrıldı!

Balkan Ninnisi yönetmeninin diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Doğan Ümit Karaca, neden ekranlara veda ediyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide kendisinin yerine gelecek yönetmen de açıklandı. Serdar Akar'ın yeni yönetmen olacağı vurgulanıyor. Doğan Ümit Karaca ise yaptığı açıklama ile ayrılık nedenine değindi.

Diziden Neden Ayrılıyor?

TRT 1 dizisi Balkan Ninnisi, yayınlandığı günden bu yana severek takip ediliyor. Dolayısıyla dizideki güncel gelişmeler sevindirmekteydi. Şimdi ise yönetmen Karaca'nın açıklamasıyla veda ettiğini öğrendik. Yaptığı açıklamada Bu şahsi bir açıklama olduğu için sadece kendimle ilgili kısmını yazacağım. Eşim ve 5,5 yaşındaki oğlum bu süre zarfında Türkiye’de kaldı ve Allah nasip ederse kısa bir süre sonra ikinci çocuğumuz dünyaya gelecek, baştaki planım ailemi de Üsküp’e getirmek iken buradaki koşulların buna uygun olmadığını ve ailemin burada huzur içinde yaşayamayacağını düşünerek, yapımcımız Uğur Bey’le de konuşarak önümüzdeki kurban bayramı itibariyle Türkiye’ye dönmek istediğimi belirttim..." ifadesine yer verdi.