TRT'den Seni Kalbime Sakladım dizisi İçin Yeni Yayın Tarihi ve Saati Geldi!

TRT'den Seni Kalbime Sakladım dizisi İçin Yeni Yayın Tarihi ve Saati Geldi!

TRT 1'de ekrana gelecek olan Seni Kalbime Sakladım dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Dizi ne zaman yayın hayatına başlıyor? Yapımla ilgili merak edilenler yanıt bulmakta. Dizinin yayın tarihi açıklandı. İşte pek çok kişinin yaptığı araştırma sonrasında diziye dair son gelişmeler haberimizde...

TRT 1 dizisi Seni Kalbime Sakladım ne zaman başlıyor? Dizinin yayın tarihi ile ilgili değişiklik haberi geldi ve pek çok kişi şaşırdı. Hal böyle olunca sevilen yapıma dair bilinmeyenler ortaya çıktı. Oyuncu kadrosundan konusuna kadar dizi ile ilgili çok fazla bilgi paylaşımı yapılmıştı. Dolayısıyla sizler de diziye dair merak içerisindeyseniz bu fırsatı kaçırmayın. Dizi ile ilgili neler biliyoruz?
Dizi Ne Zaman Başlıyor?
Seni Kalbime Sakladım dizisi 30 Haziran Perşembe günü yayın hayatına başlayacak. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziyle ilgili çeşitli detaylar da gözler önüne serildi. İlk bölümün bu akşam gelecek olmasından ötürü nasıl bir reyting alacağı da merak ediliyor. Son zamanlara damgasını vuran dizi, daha yayın hayatına başlamadan gündem olmayı başarmıştı.
Dizide Kimler Oynayacak?
Oyuncu kadrosunda Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz, Gökçe Akyıldız, Osman Alkaş, Mehtap Bayri, Gülseren Gültunca ve Elçin Afacan'ın olacağı belirtildi. TRT 1 dizisi, şimdiden reytinglerde birinciliğe adaylığını koymuş vaziyette. Gelişmelerden haberdar etmeye devam edeceğiz.