TRT1'in "Seni Kalbime Sakladım" Dizisi Gümbür Gümbür Geliyor! Detaylar Açıklandı!

TRT1'in "Seni Kalbime Sakladım" Dizisi Gümbür Gümbür Geliyor! Detaylar Açıklandı!

kişinin yakından takip ettiği diziye dair neler biliyoruz? Oyuncu kadrosundan yayın tarihine kadar pek çok bilgi paylaşıldı. İşte TRT 1 ekranlarında izleyeceğimiz dizideki son dakika gelişmeleri haberimizde...

TRT 1 ekranlarında izleyeceğimiz yaz dizisi Seni Kalbime Sakladım için geri sayım başladı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye dair güncel gelişmeler yerini aldı. İşte diziyle ilgili son dakika haberleri ve çok daha fazlasını paylaşıyoruz. Ne zaman yayın hayatına başlayacağını da öğrendik. Birinci bölüm fragmanı yayınlanan diziyle ilgili son detaylar aktarıldı.

Seni Kalbime Sakladım Yayın Tarihi

Seni Kalbime Sakladım dizisi her Perşembe ekrana gelecek. Bunun yanı sıra dizinin yayın tarihi de belli oldu. 30 Haziran'da ilk bölümünü izleyeceğiz. Sonraki haftalar reyting sonucuna göre kaç hafta yayında kalacağı belli olacak. Eğer dizi çok sevilirse uzun süre izlenebilir. Dolayısıyla diziye dair tüm bilgiler paylaşılmış vaziyette.

Dizide Kimler Oynuyor?

Seni Kalbime Sakladım dizisinin başrolünde Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz oynamakta. Öte yandan diğer oyuncular ise Gökçe Akyıldız, Osman Alkaş, Mehtap Bayri, Gülseren Gültunca ve Elçin Afacan olarak açıklandı. Bakalım dizide ne gibi gelişmeler meydana gelecek hep birlikte göreceğiz.