TRT1'den Mahkum Dizisine Yılın Transferi! Mahkum Dizisinin Başrol Oyuncusu Değişti

TRT1'den Mahkum Dizisine Yılın Transferi! Mahkum Dizisinin Başrol Oyuncusu Değişti

Mahkum dizisinde oynaması beklenen oyuncunu TRT 1'den geleceği öğrenildi. Payitaht Abdülhamid'de canlandırdığı karakterle beraber büyük üne kavuşmuştu. Şimdi ise bu ününü devam ettirebilmek adına Mahkum dizisine katıldı. Fox TV dizisi Mahkum'da kim oynayacak? İşte merak edilen sorunun cevabı...

Payitaht Abdülhamid dizisiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu için şimdi de Mahkum dizisinde oynama zamanı geldi. TRT 1 dizisinden Fox TV'ye geçen isim merak ediliyor. Genel olarak yüksek reytinglere sahip olan dizide hikaye akıcı halde devam ediyor. Hiçbir şekilde başarısından taviz vermediği için izleyicilerin göz bebeği haline geldi. Dizinin oyuncu kadrosunda oldukça kaliteli isimler yer almakta.

Mahkum'a Kim Katıldı?

 Fox TV'de yayın hayatına başlayan Mahkum'a katılacak ismin Ece İrtem olduğu açıklandı. Ece İrtem, daha önce yer aldığı dizilere nazaran bu sefer çok daha ön planda olabileceği bir yapıma katıldı. Dolayısıyla hem kendisi hem de izleyiciler için önemli bir gelişme diyebiliriz. Peki ünlü oyuncu dizide hangi karaktere hayat verecek? Güzel ismin hangi rolü canlandıracağı da yavaş yavaş belli oldu.

Hangi Karaktere Hayat Verecek?

Ece İrtem, yeni dizisinde Ferda karakteri ile karşımıza çıkacak. Böylelikle nasıl bir rolde olduğunu da görebileceğiz. Dizinin derin senaryosu nedeniyle izleyicileri ekrana kilitlediği gözlemlendi. Yeni bölümde de oyuncunun kadroya katılmasıyla beraber reyting artışı yaşanabilir. Henüz yayınlanalı birkaç bölüm olduğundan dizinin reyting kapasitesi henüz bitmedi. Potansiyelinin devam ettiği biliniyor. Dizinin yeni bölümünde daha ne gibi olaylar yaşanacak göreceğiz.