TRT1 Yine Muhteşem Bir Dizi İle Geliyor! Yeni Projeleri Belli Oldu

TRT1 Yine Muhteşem Bir Dizi İle Geliyor! Yeni Projeleri Belli Oldu

TRT1 ekranları son yıllarında dizi konusunda kendisini çok öne taşıdı. Özellikle son 1 yıl içinde müthiş yapımlar ile ekranda izleyicilerle buluştu. TRT1 yapımları milyonları kendine bağlıyor ve çok iyi reytingler yapıyor. İşte dizi hakkındaki detaylar...

TRT1 bu zamana kadar ekranlara getirdiği projeler ile ön plana çıkmayı başardı. Ayrıca diğer kanallara oranla TRT1 dizileri izleyici tarafından da yoğun bir şekilde tercih ediliyor. Tüm yapımları ile geniş kitlelere ulaşan kanalın yeni dizisi de merak söz konusu oldu.

Gönül Dağı, Uyanış Büyük Selçuklu, Masumlar Apartmanı, Teşkilat, Bir Zamanlar Kıbrıs dizileri geride bıraktığımız sezonun en başarılı TRT1 yapımlarından birileri oldu. TRT 1 ekranları Yeni sezonda da farklı projeler ile tekrardan öne çıkacak. Barbaroslar ve Mevlâna dizileri çok fazla konuşuluyor. Fakat merak edilen komedi yapımı bir dizi bekleniliyor.

Yeni dizi olan Dünya Hali dizisinden bahsediyoruz. Tövbeler olsun da Tutunamayanlar tadında, absürt komedi yapımı olan Dünya Hali dizisinin başrollerinde Caner Şahin, Tolga Tekin, Pelin Abay ve Ozan Çelik yer alıyor. Dizinin yayınlanan fragmanlarının ardından izleyici ile buluşması bekleniyor.

Dizi izleyicilerin şimdiden dikkatini çekti

Dizi izleyicilerin şimdiden dikkatini çekti. Milliyet blog yazarlarından Antalya Güleroğlu Dünya Hali dizisiyle ilgili ilk değerlendirmeleri yaptı ve önemli detaylarından bahsetti.

Güleroğlu, “‘Dünya Hali’ şehir hayatının gündelik dertleriyle boğuşan içimizden insanların hikâyesini konu alarak çıkacak izleyici karşısına. Bu da mizahın gerçeklerle örtüşmesi ve daha kolay benimsenebilir bir hale gelmesi demek çoğunlukla. Yani dizinin doğallıktan uzak zorlamalarla komedi üretmek yerine, hayatın içinde yaşanabilecek durumları ele alarak güldürmeye odaklanacağını varsayabiliriz…” ifadelerini kullandı.

Yönetmen koltuğunda Osman Nail Doğan ile Murad Zaloğlu bulunuyor. Komedilerin makus talihini kırıp kırmayacağı merak edilen ve birbirinden komik hikayeleriyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan yeni TRT1 dizisi merak ediliyor.