TRT1 Gönül Dağı Dizisi Hakkında Öyle Bir şey Açıkladı ki İzleyiciler Kendini Tutamadı

TRT1 Gönül Dağı Dizisi Hakkında Öyle Bir şey Açıkladı ki İzleyiciler Kendini Tutamadı

TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan Gönül Dağı dizisi için kanal ve yapım ekibinden açıklama geldi. Alınan bilgiler neticesinde dizinin bayramın birinci günü ekranlara geleceği ortaya çıktı. Dizi hakkındaki tüm detaylar haberin devamında sizlerle...

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Gönül Dağı dizisi sosyal medyadan büyük destek alıyor. Alınan bilgiler neticesinde Gönül Dağı dizisinin haziran ayı içerisinde ilk bölüm çekimi tamamlandı. 30 bölümlük performansı büyük bir başarı ile geçen Gönül Dağı dizisi bu sezonun en iyi yapımlarından biri oldu.

Reytinglerde de yüksek başarı yakalayan dizi oyuncu kadrosu ve hikayesi ile ekranları damga vurdu. O günden bu yana büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonu da merakla bekleniyor. Kulislerden edinilen bilgiler neticesinde Kurban Bayramı'nın ilk günü yani 20 Temmuz Salı akşamı Gönül Dağı dizisinin özel bir bölümü ekranlarda yerini alacak.

Gönül Dağı dizisi için sayılı saatler kaldı!

Gönül Dağı dizisi için sayılı saatler kaldı! Dizi ekibi yaz arasında önemli bir bölümle dizine tekrardan ekranlara geleceğini açıkladı. Bunun ardından izleyiciler kanal ve yapım ekibine teşekkür mesajları atmayı ihmal etmedi. 2. sezonu büyük bir merakla beklenilen Gönül Dağı dizisi şimdiden gündeme oturdu.

Ayrıca dizide Cemile ve Veysel'in düğününe gidilmesi izleyiciyi şimdiden heyecanlandırıyor. Dizi hayranları da sosyal medyadan yorum yaparak TRT 1'in duyardı tavrına teşekkür etti. Hatta Gönül Dağı dizisinin bir hayranı ise Kurban Bayramı’nda anlam dolu ve ders çıkartılabilecek bir bölüm izleyeceklerini söyledi.

Dizinin öz izlemesi gündem oldu

Dizinin öz izlemesi gündem oldu. Bunun dışında evlere konuk olacak olan Gönül Dağı dizisi bu akşam keyifli bir bölümle izleyicileri selamlayacak. Kurban Bayramı dizisi olan Gönül Dağı ön izleme görüntüleri ile de sosyal medyada büyük ilgi gördü.