TRT Yeni Dizisinin Çekimlerin, Tamamladı! İsminden Her Ne Kadar Bahsedilmese de Çok Konuşulacak Dizi Geliyor!

TRT Yeni Dizisinin Çekimlerin, Tamamladı! İsminden Her Ne Kadar Bahsedilmese de Çok Konuşulacak Dizi Geliyor!

TRT 1'de ekrana gelen Mevlana'da neler yaşanacak? Oyuncuların kimler olacağı açıklandı. Üstelik dizinin hikayesi dikkatleri üzerine çekecek. Mevlana dizisinin ne zaman başlayacağı da ortaya çıkıyor. Hazırlıklar tam gaz sürerken diziye dair bilinmeyenleri açıkladık. Mevlana oyuncu kadrosuna dair son gelişmeler...

TRT 1, Mevlana dizisi için hazırlıklarını sürdürüyor. Dizi henüz yayın hayatına başlamadı ancak ekrana gelecek yapım için beklentiler yüksek. Hal böyle olunca Mevlana'da neler yaşanacak heyecanla takip edeceğiz. 13. yüzyılda Selçuklu zamanında geçecek diziyle ilgili bazı gelişmeler yaşandı. Hikayenin Konya'da geçmesi de ayrı bir detay diyebiliriz. Mevlana'nın hikayesinin anlatılacağı dizi ne zaman başlayacak?

Mevlana Oyuncu Kadrosu

Mevlana dizisi için kurulan platodan sonra çalışmalar iyice sıkılaştırıldı. Dizinin oyuncu kadrosunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemiyor:

Bülent İnal, Kaan Yıldırım, Ahu Türkpençe, İlker Aksum, Ushan Çakır, Levent Can, Devrim Özkan, Burç Kümbetlioğlu, Mert Turak, Erdal Yıldız, Yusuf Çim, Nilay Deniz, Mert Karabulut, Turgay Aydın, Can Nergis, Baki Davrak, Burak Can, Gizem Aydın, Muhammet Emre Kaya, Musa Evren, Betigül Ceylan ve Haluk Piyes

Mevlana Ne Zaman Başlayacak?

Mevlana dizisinin yayın hayatına önümüzdeki ay başlaması bekleniyor. Dizi hazırlıkları tamamlandığında fragman da çekilecektir. Şimdilik yalnızca birkaç fotoğraf bulunuyor. Onun da tek başına diziye dair bilgi öğrenmek için yetersiz olduğunu bilmekteyiz. Önümüzdeki haftalarda TRT 1 dizisinde neler olacak göreceğiz.