TRT Üzücü Haberi Duyurdu! Kıbrıs Zafere Doğru Final mi Yapıyor?

TRT Üzücü Haberi Duyurdu! Kıbrıs Zafere Doğru Final mi Yapıyor?

TRT1 ekranlarının en iddialı yapımlarından biri olan ve beklentilerini çok yüksek tutan diziler istenilen reytingleri bir türlü ulaşamadı. Alınan bilgiler neticesinde Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı isimli dizi birincilik almasa da milyonlarca kişi ekranlara kilitliyor. Bunun dışında Alparslan dizisi de 8 Kasım'da ekranlara gelecek. Dizi şimdiden birincilik aboneliği yapmaya başladı.

Gönül Dağı, Masumlar Apartmanı ve Teşkilat dizileri yollarına emin adımlarla devam ediyor. Çarşamba akşamları TRT 1'in iddialı bir dizisi ekranlara gelmiyor. Dünya Hali komedi olarak küçük bir izleyici grubunu kendine çekmeye hazırlanıyor. Pelin Abay, Caner Şahin ve Tolga Tekin'in başrollerinde yer aldığı dizi TRT 1'in en düşük reytingleri elde etmesinden dolayı hayal kırıklığı olarak nitelendiriliyor. Bunun dışında TRT 1'in hayal kırıklığı yaşadığı başka bir yapım ise geçen sezon başarılı bir şekilde çıkış yakaladı. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi ikinci sezon da ismini değiştirerek Kıbrıs Zafere Doğru olarak değiştirildi.

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi final mi yapacak?

Aksiyon dolu sahneleri ile ekranlara gelen Kıbrıs Zafere Doğru dizisi Kıbrıs ve Türk halkının Kurtuluş mücadelesini izleyiciyle buluşturuyor. Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Gülper Özdemir ve Pelin Karahan gibi yetenekli oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonu da başladı. Hikayesi ve çekimlerinin çok etkili olmasına rağmen dizinin reytingleri de düşmeye devam ediyor. TRT 1'in birincilik beklediği proje cuma akşamları istenilen başarıya ulaşamadı. Ortalama reytinglere sahip olan dizinin 12. bölümü 29 Ekim Cuma akşamı ekranlara geldi.

Cumhuriyet Bayramı'nın kutlandığı akşam izleyici ile buluşan dizi reytinglerde istenilen sonuçların altında kaldı. Kıbrıs Zafere Doğru dizisi tüm kişiler kategorisinde 11. sıraya yerleşti. Dizi bir siyasi mesaj niteliği taşıyarak Kıbrıs Türk halkının mücadelesini izleyicilerle buluşturuyor. Ayrıca Türkiye'de birçok mekâna ve caddeye verilen şehit Cengiz Topel'in anasının da yaşatıldığı dizinin son bölümü ise gözyaşları sel etti. Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin 5 Kasım Cuma günü saat 20.00'de ekranlara 13. bölümü ile birlikte geleceği açıklandı.