TRT, Tozkoparan İskender Dizisi Hakkındaki Kararı Herkesi Sevindirdi! Tozkoparan İskender Dizisi Devam Edecek mi?

TRT, Tozkoparan İskender Dizisi Hakkındaki Kararı Herkesi Sevindirdi! Tozkoparan İskender Dizisi Devam Edecek mi?

TRT 1 ekranlarında geçen hafta yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkan Tozkoparan İskender 28 bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 28 Kasım Pazar günü saat 17.30 da ekranlara gelecek olan Tozkoparan İskender'in yeni bölümü şimdiden merak söz konusu oldu. Dizi severler Tozkoparan İskender’in yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. İşte haberin Tüm detayları...

Kemankeş ocağının yıkımının ardından Salih, Tozkoparan yayınını kurtardı. Bunun ardından Salih, hastanede iyileşme sürecine girerek büyük bir felaketi önledi. İskender ve Mavi Ay başına gelen maceradan sonra Salih’in iyileşmesini bekliyor. Üstelik okuldan atılmış olmaları da onları bir hayli düşündürdü. Bunun ardından Mavi Ay işleri yoluna koymak için yeni bir hamle yapar.

Arda okula tekrardan dönecek mi?

Okuldan atılmalarına karşı ailelerine ne diyecek de ne bilemeyen Mavi Ay derin düşüncelere dalar. Melda tarafından evden çıkması ve telefonda oyun oynaması bile yasaklanan Arda mutsuzluğunu dile getirir. Bunun ardından Elif, Asya ve Sinan Arda’yı evden çıkarmak için elinden gelen her şeyi yapar. Refika Hanım acil dökerek okula geri dönmek için işleri yoluna koymak isterler. Bu noktada İskender, kemankeş ocağını yıkan kişinin eşine düşer. Çeşitli entrikalar ve mücadelelere karşı savaşan İskender çok tedbirli olmak zorundadır. Diğer taraftan dedesi Ahriman'ın kemankeş ocağında sakladı zamangacı bulur.

İskender, zorlu mücadeleye karşı gelebilecek mi?

Cenk, zaman makinesi ile yolculuk etmek için hazır hale gelir. Pençe dövüş akademisinde antrenmanlar devam ederken bale akademisine giden bir kız öğrenci Pelin’in o grupta yer almasını istemeyerek ortalığı karıştırır. Bunun ardından İskender, kemankeş ocağının yıkan şirketi bulmak için harekete geçer. Mavi Ay ise Refika’yı ikna ederek okulda kalmayı amaçlar. Hastanede yatan Salih bir an önce iyileşmek ister. Cengiz ise zamanın çocuğuna karşı hazır olabilmek için adım atar. Mavi Ay, her şeyi yoluna koymak için yeni bir plan yapar. Tozkoparan İskender yeni bölümü ile 28 Kasım Pazar günü saat 17.30 da TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.