TRT Talimat Verdi! Teşkilat Dizi Oyuncusu Diziden Kovuldu! Teşkilat Oyuncusu Türkiye'yi Terk mi Etti?

TRT Talimat Verdi! Teşkilat Dizi Oyuncusu Diziden Kovuldu! Teşkilat Oyuncusu Türkiye'yi Terk mi Etti?

Teşkilat dizisi başrol oyuncusunun ekranlara veda edeceği iddia ediliyor. Serdar karakter diziden ayrılacak mı? Çağlar Ertuğrul, dizinin yeni bölümünde yok mu? Merakla beklenen gelişmelere bir de oyuncunun ayrılık ihtimali eklendi. Teşkilat dizisinde bizleri neler bekliyor göreceğiz.

Teşkilat dizisinin yeni bölümünde gözler Çağlar Ertuğrul'da olacak. Altın Kelebek Ödülleri'nde yaşanan gelişmeden sonra oyuncu hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Diziden ayrılacağı ve anlaşmanın feshedileceği konuşuluyordu. Serdar karakteriyle dizide başarılı bir gidişat yakalayan ünlü isim, Tamer Karadağlı'ya yaptığı gönderme sonrasında dikkatleri üzerine çekmişti. Oyuncunun bu hamlesi sonrasında Teşkilat'taki rolü çok konuşulmaya başlandı. Diziden ayrılıp ayrılmayacağı tartışılıyor.

Teşkilat'ta Serdar Ayrılacak mı?

Serdar'ın yeni bölümde bir anda ortadan kaybolması dikkat çekti. Tüm ekip elinden geleni yapmak zorunda. Aksi halde Serdar'ın başına kötü şeyler gelebilir. Ancak bir yandan da hikayenin değiştirildiği ve yakın zamanda Serdar'ın diziden ayrılacağı gibi iddialar da mevcut. Çağlar Ertuğrul, konuyla ilgili açıklama yapmasa da yakın zamanda gelişmeleri öğrenebileceğiz.

İzleyiciler Gitmesini İstemiyor

Öte yandan TRT 1 dizisi izleyicileri, Çağlar Ertuğrul'un diziden ayrılmasını istemiyor. Çünkü dizinin başrol oyuncusu olmakla beraber önemli bir konuma da sahip. Onun gitmesi dizinin sona ermesine dahi neden olabilir. Büyük sempati toplayan oyuncunun diziye devam etmesi bekleniyor.