TRT Masumlar Apartmanı Dizisinden Bir Oyuncuyu Resmen Kovdu! Masumlar Apartmanı Dizisinden Ayrılan Kişi Belli Oldu!

TRT Masumlar Apartmanı Dizisinden Bir Oyuncuyu Resmen Kovdu! Masumlar Apartmanı Dizisinden Ayrılan Kişi Belli Oldu!

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı salı akşamları izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana reytinglerde birinci olan Masumlar Apartmanı dizisi ile alakalı birtakım iddialar ortaya atıldı.

Masumlar Apartmanı dizisi dün akşam yayınlanan son bölümünde de birinci olmasına rağmen reyting oranlarında düşüş yaşayan diziden bir oyuncunun daha ayrılacağı söyleniyor. İşte haberin tüm detayları...

Masumlar Apartmanı dizisi ilk etapta Farah Zeynep Abdullah veda etti. İlk sezonda ekranlara veda eden Farah Zeynep Abdullah sahnelerin kendine çok ağır geldiğini açıklamıştı. Yetenekli oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılma kararının ardından senaristler canlandırdığı İnci karakterini öldürme kararı aldı. Böylece Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosundan ayrıldı.

Farah Zeynep Abdullah'ın yerine Melisa Şenolsun geldi

İkinci sezonda Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılması ile birlikte Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı dizisinin ekibine dahil oldu. Yetenekli oyuncu Melisa Şenolsun, Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya karakterine hayat verdi. 

Fakat dizi severler Rüya karakterinin İnci'nin yerini tutmadığını belirtti. Hatta kimi izleyici Rüya karakterini sevmediklerini belirterek Melisa Şenolsun'un Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna dahil olması ile birlikte reytinglerde olumlu bir etkinin görünmediğini de savundu.

Senaristler yeni bir karar verdi

Melisa Şenolsun'un diziden ayrılacağına dair birtakım iddialar ortaya atıldı. Alınan bilgiler neticesinde Masumlar Apartmanı dizisi reytinglerde ki düşüş de dikkatlerden kaçmadı. Reytinglerin düşmesinin ardından harekete geçen senaristler Rüya karakterini hikayeden çıkarma kararı aldı. Rüya karakterinin diziden ayrılmasının ardından Han'ın eski nişanlısı olan Ceylan Masumlar Apartmanı dizisine dahil olacak. Ceylan karakterini ise Aslıhan Gürbüz'ün hayat vereceği ortaya çıktı. Masumlar Apartmanı izleyicileri Aslıhan Gürbüz'ün dizinin kadrosuna dahil olmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Uzun süredir ekranlarda olmayan Aslıhan Gürbüz Masumlar Apartmanı dizisi ile birlikte ekran macerasına tekrardan başlama kararı aldı.

Kaynak:Dizi Haberleri