TRT, Masumlar Apartmanı Dizisi Hakkında Kötü Haberi Duyurdu! Masumlar Apartmanı Final mi Yapacak?

TRT, Masumlar Apartmanı Dizisi Hakkında Kötü Haberi Duyurdu! Masumlar Apartmanı Final mi Yapacak?

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Geçtiğimiz yıl ekranlara gelen dizi kemik İzleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde ne olacağı ise merak söz konusu oldu. İşte haberin tüm detayları...

İkinci sezonu ile ekranlara gelen Masumlar Apartmanı dizisi, ilk sezondaki heyecanını bir türlü yakalayamadı. Dizinin ilk sezonda daha heyecanlı olduğu iddia ediliyor. Gerçek hayat hikayesinden esinlenilerek ekranlara taşınan Masumlar Apartmanı dizisi, oyuncu kadrosu ve konusu ile kısa sürede gündem olmayı başardı. Ayrıca OGM Pictures imzalı Masumlar Apartmanı dizisinin başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Aslıhan Gürbüz, Esra Ruşan gibi isimler yer alıyor.

Farah Zeynep Abdullah’ın gidişi reytingleri etkiledi

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayesinden esinlenilerek ekranlara taşınan Masumlar Apartmanı dizisi bu sezon istenilen başarıyı elde edemedi. Alınan bilgiler neticesinde dizi severler, Masumlar Apartmanı dizisinin ilk sezon daha heyecanlı olduğunu dile getirdi. Bunun dışında Farah Zeynep Abdullah’ın hayat verdiği İnci karakterinin ölerek diziye veda etmesi reytingleri de olumsuz yönden etkiledi. Yeni sezonda İnci karakterini yerine Melisa Şenolsun'un hayat verdiği Rüya karakteri geldi. İzleyici Rüya karakterini benimsemeyince senaristler yeni bir karar alarak Aslıhan Gürbüz'ü Ceylan karakteri ile birlikte kadroya dahil etme kararı aldı. Ceylan karakterinin diziye yeni umutlar getirmesi beklenirken sonunda beklenmeyen bir gelişme oldu.

Masumlar Apartmanı dizine rakip geldi!

Destan dizisi Masumlar Apartmanı isimli diziye rakip gelerek reytinglerde iyi bir başarı yakaladı. ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Destan dizisi ilk bölümünü ekranlara taşıdı. Reyting sonuçlarının açıklanmasının ardından Destan dizisinin Masumlar Apartmanı isimli diziyi tahtından ettiği ortaya çıktı. Salı akşamı Masumlar Apartmanı, Destan, Evlilik Hakkında Her Şey ve Yalancı dizisi reyting savaşına girdi. Bunca zaman birinciliği kimseye kaptırmayan Masumlar Apartmanı dizisinin reytinglerde zayıfladığı ortaya çıktı. Destan dizisinin ekranlara gelmesinin ardından dizinin birinci sıradan beşinci sıraya gerilediği ortaya çıktı. Ebru Şahin ve Edip Tepeli’nin başrolünde yer aldığı Destan dizisi ile ilk bölümü ile çok tutuldu.