TRT İki Dizinin Birden Fişini Çekti! TRT 1'in Telefonları Kilintlendi

TRT İki Dizinin Birden Fişini Çekti! TRT 1'in Telefonları Kilintlendi

TRT 1, final yapacak dizilerini duyurdu. Peki hangi diziler ekranlara veda edecek? Dünya Hali dizisinin zaten final yapacağını biliyorduk. Ancak ikinci dizi herkesi şok etti. Nitekim ikinci sezonunda böyle bir son yaşanacağını kimse tahmin etmezdi. Reyting sonuçları diziler için kötü oldu.

TRT 1, son dönemde bazı dizilerine veda etmişti. Genelde yüksek reytingli dizilere sahip olduğu için çok fazla final haberi ekrana gelmiyor. Ancak görünen o ki iki dizi daha final yapacak. Bu nedenle kanalın son zamanlardaki performansı eleştirilir hale geldi. Peki hangi diziler final yapacak? Merakla beklenen sorunun cevabı verildi. Sosyal medya kullanıcıları severek izledikleri dizinin sona ermesini istemiyor. İşte bitmesi beklenen yapımlar...

Hangi Diziler Final Yapacak?

TRT 1'de Dünya Hali ve Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin biteceği haberi geldi. Dünya Hali dizisi 8. bölümüyle ekranlara geliyor ve 10. bölümde final yaparak yayın hayatını sonlandıracak. Ancak Kıbrıs Zafere Doğru dizisi yeni başlamamıştı. 2. sezonunda ekranlarda gösterilen dizinin bir anda final kararı alınması ile şok etkisi yarattığı ortaya çıktı. Peki Kıbrıs Zafere Doğru kaçıncı bölümde ekranlardaki macerasını tamamlayacak?

Final Tarihi Belli Oldu

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi, 31. bölümde final yapıyor. Final tarihinin şimdiden belli olması seyircileri üzdü. Normalde hikayesi çok derin olmayan diziler birkaç bölüm sonra final yapsa da Kıbrıs'ı anlatan bir dizinin ekranlarda en az birkaç ay daha durması bekleniyor. Bu nedenle henüz 17. bölümü yayınlanmışken 14 bölüm daha bekleyeceğiz. Finaline daha çok vakit var.