TRT, Dünya Hali Dizisinin Final Tarihini Açıkladı! Dünya Hali Dizinin Neden Bittiği Ortaya Çıktı

TRT, Dünya Hali Dizisinin Final Tarihini Açıkladı! Dünya Hali Dizinin Neden Bittiği Ortaya Çıktı

TRT 1'in sevilen dizisi için final kararı verildi. Dizinin neden ve ne zaman final yapacağı açıklandı. Peki Dünya Hali dizisinin finalinde neler yaşanacak? Dizinin son bölümünde dikkat çeken detay herkesi şaşırttı. TRT 1 Dünya Hali'nin yanı sıra Kıbrıs Zafere Doğru dizisi için de final açıklaması yaptı.

TRT 1 dizilerinden Dünya Hali, alınan final kararı neticesinde ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Diziyle ilgili yaşanan bu gelişmede merak edilenlere değineceğiz. Dizinin ne zaman final yapacağı ve neden final yapma kararı aldığına yönelik çeşitli açıklamalarda bulunacağız. Başrolde oynayan Caner Şahin, Pelin Abay, Ozan Çelik, Tolga Tekin, Hakan Emre Ünal ve Mert Denizmen gibi isimler eşsiz performans gösterdi. Dizinin ekranlarda daha fazla kalması için yeterli olmadı ancak seyircilerin beğenisini kazandılar.

Dünya Hali Final Nedeni

Dizinin final yapma nedeni tahmin de edebileceğiniz üzere reytinglerinin düşük olması. Bu nedenle ekranlara veda etmesi beklentiler dahilindeydi. Seyirci sayısının artması her şeyi tersine çevirebilirdi fakat dizi yaklaşık 19 bölümdür yayında ve reytingleri tam anlamı ile yükseltemedi.

Dünya Hali Final Tarihi

Dizinin 20. bölümde final yapması bekleniyor. Dolayısıyla önümüzdeki hafta ekranlara veda edeceğini söyleyebiliriz. Finalde ne gibi gelişmeler yaşanacak bilinmemekte. Sürpriz bir sonun yaşanması muhtemel. Dünya Hali dizisiyle beraber Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin de biteceği haberi geldi.