TRT, Dünya Hali Dizisini Bitirme Kararı Aldı! Dünya Hali Dizi Hayranlarından TRT Kanalına Tepki Yağdı!

TRT, Dünya Hali Dizisini Bitirme Kararı Aldı! Dünya Hali Dizi Hayranlarından TRT Kanalına Tepki Yağdı!

TRT 1'den gelen final kararı herkesi şaşırttı. Masumlar Apartmanı, Teşkilat, Alparslan Büyük Selçuklu ve daha pek çok reytingli dizileriyle bilinen TRT 1, hangi diziye final yaptıracak merak ediliyor. Üstelik kaçıncı bölümde biteceğini de biliyoruz. İşte kanaldan gelen final kararıyla beraber dizinin neden biteceğine dair son gelişmeler...

TRT 1 dizileri genel olarak yüksek reyting alıyor. Bu nedenle TRT 1'de çok fazla final haberi gelmemekte. Ancak senaryonun sona erdiği ve hikayenin devam etmeyeceği bazı yapımlarda final yapılabilmekte. Şimdi ise öyle bir dizi için final kararı verildi ki göreler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Peki hangi dizi final yapacak? Dizinin neden ekranlara veda edeceği de artık biliniyor.

Dünya Hali Final Yapacak!

Dünya Hali dizisi, neredeyse 19 bölümdür ekranda. Ancak dizinin düşen reytingleri göze çarpıyor. Bu nedenle hikayenin daha fazla devam etmeyeceği ve dizinin final yapacağı belirtildi. Dizinin kaçıncı bölümde biteceği de direkt açıklandı. Sosyal medya kaynaklı bazı gelişmelere bakacak olursak dizinin 20. bölümde biteceği ortaya çıktı.

15 Aralık'ta Bitiyor!

8 Aralık'ta 19. bölüm yayınlanacak dizinin 15 Aralık'ta final yapacağı öğrenildi. Dünya Hali dizisi seyircileri için gerçekten de buruk bir gün yaşanacak. Çünkü diziyi severek takip eden bir kitle bulunuyordu. Bazı izleyiciler sosyal medyadan tepkilerini dile getirdiler. Çünkü en azından bir sezon daha ekranda olabileceği söyleniyordu.