TRT, Dünya Hali Dizisine Ne Yaptı! Dünya Hali Dizisi Neden Yayınlanmıyor? Resmi Açıklama Geldi!

TRT, Dünya Hali Dizisine Ne Yaptı! Dünya Hali Dizisi Neden Yayınlanmıyor? Resmi Açıklama Geldi!

Her çarşamba günü TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Dünya Hali dizisinin yeni bölümünün yayınlanmaması izleyicileri bir hayli telaşlandırdı. Dizi severler Dünya Hali isimli yapımı neden yayınlanmadığını merak ediyor. Kimi izleyici esse Dünya Hali dizisinin bitip bitmediğini sorguluyor. İşte haberin tüm detayları...

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan ve yayınlandığı günden bu yana büyük beğeni kazanan Dünya Hali dizisinin yeni bölümünün yayınlanmaması izleyicileri merak tandırda. Dizi severler Dünya Hali isimli yapımın neden yayınlanmadığını sorguluyor. Bunun dışında Dünya Hali dizisinin yayınlanmaması ile alakalı resmi bir açıklama yapılmadı. Alınan bilgiler neticesinde yayın akışından dolayı Dünya Hali isimli dizinin yayınlanmadığı ortaya çıktı.

Dizi ile alakalı resmî açıklama yapılmadı!

Dizinin bittiğine dair resmi bir açıklama gelmese de izleyiciler Dünya Hali dizisinin neden ekranlarda olmadığını merak ediyor. Konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Dünya Hali dizisi en temel yerlerden biri olan insan ilişkileri konu alıyor. Şehirde yaşayan bir insanın günlük yaşantısını farklı bir mizah anlayışı ile izleyiciyle buluşturan Dünya Hali dizisi günlük olayları da eğlenceli bir şekilde ekranlara getiriyor.

Dünya Hali dizisi neyi anlatıyor?

Hayatı boyunca bildiğinden şaşmayan, bundan dolayı hayat ile zaman zaman çelişen bir delikanlının hayatını ekranlara getiren Dünya Hali dizisi iyiliği ve dürüstlüğü ön plana çıkaran Sinan'ın hayat şartlarını anlatıyor. Ayrıca tesadüfen karşılaştığı bir kadına âşık olduktan sonra hayatındaki değişimler de ekranlara geliyor. Mizah anlayışı ve komik sahneleri izleyici ile buluşan Dünya Hali dizisinin başrollerinde Pelin Abay ve Caner Şahin bulunuyor.