TRT Dizisinden Yasak Elma Dizisine Büyük Darbe! Yasak Elma Dizisinin Sonu Geldi!

TRT Dizisinden Yasak Elma Dizisine Büyük Darbe! Yasak Elma Dizisinin Sonu Geldi!

Yasak Elma dizisi, Fox TV'nin en çok izlenen yapımları arasındaydı. Pazartesi günü ekrana gelen dizinin reyting sonuçlarında geriye düştüğü görüldü. Zirvenin yeni sahibi TRT 1'in yeni dizisi Alparslan Büyük Selçuklu oldu. Fahriye Evcen ve Barış Arduç'un başrolde oynadığı dizi çok sevildi.

Pazartesi dizileri arasındaki rekabet gün geçtikçe artıyor. Yeni bölümleri yayınlanan pek çok dizi, yüksek reyting alabilmek için hikayesini geliştirmenin peşinde. Ancak Alparslan Büyük Selçuklu tüm dengeyi alt üst etti. Yasak Elma'daki merak uyandıran olaylar bile geri planda kaldı. Dizinin bir süredir reytinglerde birinci olduğu görülüyordu. Üç Kuruş dizisi bile Yasak Elma'yı geçememişti. Ancak bir süredir TRT 1'de yayınlanması beklenen dizi adeta devrim yarattı.

Yasak Elma Geride Kaldı

Yasak Elma'nın reytinglerdeki liderliği son buldu. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ekrana gelmesiyle beraber gözler Barış Arduç ile Fahriye Evcen'deydi. Oyuncuların iyi bir ikili olması dizinin kaderini değiştirdi. Daha ilk bölümü ile reytinglerde zirveye oturdu. İlk sezonu Uyanış Büyük Selçuklu adıyla yayınlanan dizi, o zamanlarda da güzel reytinge sahip oluyordu. Ancak oyuncu kadrosu ile senaryonun baştan aşağı değişmesi tepki çekmişti. Dizinin bir daha bu kadar izlenmeyeceği düşünülse de beklenilenden daha fazlası meydana geldi.

Yasak Elma Reyting Kaybediyor

Yasak Elma'da konu edilen olaylar yeni sezonun en çok konuşulan dizilerinden biri olmasını sağlamıştı. Fakat gelinen son noktada dizinin eskisi kadar gündeme gelmeyeceğini ortaya koydu. Eğer Yasak Elma'da şaşırtıcı gelişmeler yaşanmaz ise reyting sonuçlarının yeni lideri Alparslan Büyük Selçuklu olabilir.