TRT Dizisi Çok Tutuldu ve Beğenildi! Fakat Olumsuzluklardan Dolayı Erken Final Yapabilir!

TRT Dizisi Çok Tutuldu ve Beğenildi! Fakat Olumsuzluklardan Dolayı Erken Final Yapabilir!

TRT 1 dizisi Balkan Ninnisi ile ilgili paylaşılanlar şaşırttı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye dair neler biliyoruz? Son dakika gelişmeleri ve dahası haberimizde olacak. Öyle ki artık dizinin reytingler iyice düştü. Erken final tehlikesi olan yapımda son durumu açıklayacağız.

Balkan Ninnisi dizisiyle ilgili gelişmeler dikkat çekti. Pek çok kişi bu gelişmeyi beklemiyordu. Çünkü ilk bölümü ile yüksek reyting sahibi olmuştu. Ancak şimdi bakıldığında dizinin gittikçe daha da kötü hale büründüğünü görmekteyiz. Çünkü ilk bölüme nazaran ikinci bölümünün tüm kişiler reytinginde düşüş vardı. 2. sıradan 4. sıraya düşmesi şaşırttı. Peki ya sevilen dizi için nasıl bir karar alınacak?

Dizi Erken Final Yapabilir mi?

TRT 1'de ekrana gelen Balkan Ninnisi dizisinin final yapıp yapmayacağı merak konusu haline geldi. Dolayısıyla dizinin reytingleri önümüzdeki hafta düzelmez ise senaryoda değişikliğe gidilebilir. Elveda Rumeli havası esen yapım, efsaneleşen dizinin yerini alır mı bunu zamanla göreceğiz. Detaylı gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde olacak.

Balkan Ninnisi Oyuncuları

Balkan Ninnisi'ndeki son durumu paylaşmışken dizi oyuncularından da söz edelim. Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey ve Merih Öztürk’ün başrolde yer aldığı dizide ayrıca Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut, Bennu Şahin ve Erman Saban dizide oynamakta.