TRT Beklenen Dizisinin Yayın Tarihini Açıkladı! Geri Sayım Başladı!

TRT Beklenen Dizisinin Yayın Tarihini Açıkladı! Geri Sayım Başladı!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve çocukların çok sevdiği Tozkoparan İskender dizisi ile ilgili şok edici bir mesaj geldi. Alınan bilgiler neticesinde 3 sezon boyunca TRT1 ekranlarında devam eden projede birçok ünlü isim bulunuyor. Dizinin yeni sezonda da ekranlara geleceği ortaya çıktı.

Çocuk oyunları ile dikkatleri üzerine çeken Tozkoparan İskender dizisinin 2 filmi de yapıldı. Bunun dışında Tozkoparan İskender Zafer ve Tozkoparan İskender 1071 isimli filmlerde kısa sürede izleyici tarafından büyük ilgi gördü. Tozkoparan İskender Zafer ve Tozkoparan İskender 1071 isimli filmler milli zaferi yönelik de izleyicilik çok önemli bir mesaj verdi. 2018 yılında TRT 1 ekranlarında başlayan Tozkoparan dizi serisi 2021 yılına kadar yoluna devam etti. 3 sene boyunca Tozkoparan İskender adıyla yoluna devam eden proje izleyici tarafından da büyük ilgi gördü.

Tozkoparan İskender dizisi hakkında resmî açıklama yapıldı

Yapılan açıklamalara göre dizinin yeni sezonunda da izleyici karşısına çıkacağı ortaya çıktı. Aksiyonlu sahnelerini bünyesinde barındıran dizi yeni formatta yeni karakterleri ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Bunun dışında daha güçlü düşmanların da sahnede olacağı ortaya çıktı. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Tozkoparan İskender dizisi daha iyi bir senaryo ve kadro ile ekranlara gelecek. Ayrıca dizinin oyuncuları sosyal medyadan yayınlanan bir video ile çok iddialı bir şekilde geleceklerini duyurdu. Tozkoparan İskender dizisi daha aksiyonlu sahneleri vaat ederken büyük olaylar yaşanacağını da açıkladı. Tozkoparan İskender dizisi yeni sezonu ile TRT 1 ekranlarında başlayacak. Eğlenceli bir sezon olacağını belirten oyuncular ise sabırsızlıkla ekranları çıkmayı beklediklerini ifade etti. Bunun üzerine dizi severler Tozkoparan İskender dizisinin net yayın tarihini merak ediyor.