TRT Açıkladı: Masumlar Apartmanı Dizisinin sonu geldi..

TRT Açıkladı: Masumlar Apartmanı Dizisinin sonu geldi..

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı dizisi ikinci sezonunda da büyük bir başarı yakaladı. Alınan bilgiler neticesinde geçen sezona oranla ikinci sezonda reytingleri düşen Masumlar Apartmanı dizisi yine birinciliği elden bırakmadı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 26 Ekim Salı akşamı 200. yeni bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Böylelikle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Masumlar Apartmanı dizisi arasında reyting savaşına başlayacak. Kimi izleyici Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ekranlara gelmesi ile birlikte Masumlar Apartmanı dizisinin ikinci sırada yer alacağını söylüyor. ATV ekranlarının en çok izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu sezon değişen oyuncu kadrosu ve konusu ile izleyici karşısına çıkacak.

Salı rekabeti artıyor!

Masumlar Apartmanı dizisi salı günü Evlilik Hakkında Her Şey ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri ile reyting savaşına girecek. Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlanması ile birlikte izleyiciler şimdiden merakını gizleyemedi.

Masumlar Apartmanı dizisi farklı stratejiye yöneldi

Alınan bilgiler neticesinde Masumlar Apartmanı dizisi 44. yeni bölümü ile birlikte izleyicilere bir mesaj veriyor. Gülben ve Esad'ın evlilik yolunda ilerlemesinin ardından Hikmet karakteri önemli bir bilgi ile her şey tersine çevirmeye hazırlanıyor. Hikmet dizinin yeni bölümünde eve gelen herkesin hayatının yerle bir olduğunu iddia ediyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Dizinin yeni bölümünde Esat, Gülben'i çok sevse bile ailesi ile anlaşamadığının farkına varıyor. Gülben ise Esad'ın ailesinin evini gelin gitmek için hazırlıkları sürdürüyor. Safiye, evden çıkıp kardeşini yeni evine götürüyor. Safiye'nin davranışları ise Esad'ın ailesinde tepkilere neden oluyor. Dizi severler dizinin psikolojik sahneleri hakkında eleştiri yaparak bazı sahnelerin tekrarı düştüğünü dile getirdi. İzleyiciler, Masumlar Apartmanı dizisinin dramdan beslenen bir yapım olduğunu da belirtti.