TRT Açıkladı! Barbaroslar Dizisinin Çekimleri Durduruldu! Başrol Oyuncuları Hastaneye Kaldırıldı

TRT Açıkladı! Barbaroslar Dizisinin Çekimleri Durduruldu! Başrol Oyuncuları Hastaneye Kaldırıldı

Barbaroslar dizisinin çekimleri bir anda duruverdi. Engin Altan Düzyatan'ın sağlık sorunlarıyla ilgili gelişme yaşaması izleyicileri harekete geçirdi. Peki TRT 1 dizisinde oyuncu neden çekimlere katılmıyor? Sosyal medyadan yaptığı açıklama ile milyonlar, Oruç Reis'e hayat veren oyuncuyu merak etmeye başladı.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi yeni bölümlerine bir olay damgasını vuracak. Başarılı oyuncuyu bir süre ekranlarda göremeyebiliriz. Bu nedenle dizide yaşanacak gelişmelerden bahsedeceğiz. Barbaroslar dizisinde neler oluyor? TRT 1'de yayınlanan yapımla ilgili bazı detaylar paylaşıldı. Ünl oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın sağlık sorunları olduğu belirtildi. Sosyal medyadan yapılan açıklama ise pek çok şeyi anlatıyor.

Oyuncunun Sağlık Durumu Nasıl?

Engin Altan Düzyatan'ın sağlık durumu şu an için stabil ve kötü gözükmüyor. Salgın testi pozitif çıktığı için tedbir ve tedavi amaçlı karantinada beklemekte. Yakın zamanda karantina süresi bittiğinde tekrardan dışarı çıkabilecek. Dizi çekimlerinde yer almaması ise izleyicilerin dikkatini çekti. Oyuncu daha ne kadar ayrı kalacak bilinmiyor.

Çekimlere Katılmıyor

Engin Altan Düzyatan'ın çekimlere katılmadığı görüldü. Başarılı oyuncunun oyunculuk hayatına devam etmesi için bir süre çekimlere katılmaması normal. Önümüzdeki günlerde de oyuncudan güzel haberler bekleniyor. Oruç Reis karakterini canlandıran ünlü oyuncunun hayranları büyük panik yaptı. Sosyal medyadan iyi olduğunu paylaşarak kendisini sevenleri teselli etti. Sağlık açısından bir sorun yaşanmadığını da ekledi.