TRT 1'in Yıldız İsmi Ekrana Dönüyor! Büyük Bomba Patladı..

TRT 1'in Yıldız İsmi Ekrana Dönüyor! Büyük Bomba Patladı..

49 filminin oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu eklendi. TRT 1 dizisinden ayrılan oyuncu, yeni durağını 49 filmi olarak belirledi. Dolayısıyla oyuncu ile ilgili bazı ifadelere yer verilmiş vaziyette. Peki ya hangi isim filmdeki yerini aldı? İşte filmdeki oyuncular ve hikaye haberimizde yer alıyor.

49 filmi için çekim hazırlığı sürüyor. Film ile ilgili oyuncu kadrosuna dair bilinmeyenler de açıklandı. Çeşitli oyuncu transferleri ve dahası gözler önüne serilecek. Peki filme son olarak kim katıldı? Bu sorunun yanıtını duyanlar şok üstüne şok yaşayabilir. Çünkü kimse böyle bir açıklama beklemiyordu. İşte ünlü oyuncunun filme katılması sonrasında yaşanacaklar haberimizde...

Alparslan Büyük Selçuklu'dan Transfer!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde oynayan ünlü oyuncu Sinan Tuzcu, 49 filmi ile anlaşma sağladı. Yakın geçmişi anlatacak olan filmde rol alacağı öğrenildi. Dizide Konstantinos Dukas'ı canlandırması ile adından söz ettiriyordu. Şimdi ise yeni filminde harika bir oyunculuk deneyimine imza atacak.

49 Filmi Oyuncuları

49 filmi, yakın geçmişe ışık tutacak ve DAEŞ terör örgütünün konu edileceği bir film olarak karşımıza çıkacak. Filmde kimlerin oynadığı merak edildi. Oyuncu kadrosunda Kerem Alışık, Doğukan Polat, İsmail Hacıoğlu, Saadet Işıl Aksoy, Hande Doğandemir'i görmekteyiz. Bakalım film gerçekten beklentileri karşılayacak mı?