TRT 1'den Barbaroslar Dizisi İçin Beklenmedik Karar! Barbaroslar Yapımcısı Harekete Geçti..

TRT 1'den Barbaroslar Dizisi İçin Beklenmedik Karar! Barbaroslar Yapımcısı Harekete Geçti..

TRT 1'in Hayal kırıklığı yaşatan dizisi Barbaroslar Akdeniz için yeni kararlar Alınıyor. Bu karar, başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin paylaştığı TRT1 dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı hayranlarını şok etti. İşte detaylar...

TRT1'in yüksek bütçeli dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıç tüm iddialara rağmen reytingleri başarısız oldu. Ancak diziyle ilgili alınan karar izleyicileri rahatsız etti.

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Perşembe akşamı TRT1'de ekrana geldi ve reyting yarışında rakibi Kanal D dizisi "Camdaki Kız"ı geçemedi. Büyük bütçeli dizinin tanıtım süresi uzundur ve izleyicinin beklentileri büyük ölçüde iyileşir. Ancak reyting sonuçları dizinin gidişatının korkunç olduğunu gösteriyor.

Dizinin kararına gelince, Barbaros Hayrettin Paşa ve kardeşlerinin hikayesini anlatan bu zaman dizisi hayranları tedirgin ediyor.

TRT 1'den ŞAŞIRTTI KARAR

Barbaroslar'ın Akdeniz Kılıcı dizisiyle ilgili alınan karar, bu hafta yeni bölümlerin gösterilmemesi yönünde. Yeni bölümler yerine özel bölüm adı altında bir bölüm yayınlanacak. Dizi hayranları yeni bölümü görmek için bir hafta daha beklemek zorunda kalacak.

Bu kararın altında reytingleri yükseltmek için senarist değiştirildiği söyleniyor. Senaristlerin yanı sıra oyuncular ve roller de değişecek.

Yine iddialara göre; Zeynep karakterine hayat veren Melis Babadağ ve Despina karakterini canlandıran Gülcan Arslan hikayeden çıkarılacak. Yeni senaristler Serdar Özönalan ve Hasan Erimez, Meryem'in rolünü geliştirmek için demir atacak. Yeni karakter Meryem aracılığıyla Hızır'ın aşk hayatını ele alacaklardır.