TRT 1, Teşkilat Dizisinin Bir Oyuncusunun Daha Üstünü Çizdi

TRT 1, Teşkilat Dizisinin Bir Oyuncusunun Daha Üstünü Çizdi

Teşkilat dizisi yeni bölümü nefesleri kesebilir. Çünkü Gürkan Uygun'un hayat verdiği Yıldırım karakteri ölümle yüzleşiyor. Gürkan Uygun diziden ayrılacak mı? Başarılı oyuncuyu bekleyen gelişme herkesi şok etti. Kimse oyuncunun diziden ayrılmasını beklemiyordu. TRT 1 Teşkilat 24. bölüm fragmanında neler oldu?

Teşkilat dizisinin 24. bölüm fragmanı izleyenlere heyecan dolu anlar yaşandı. Çünkü diziden ayrılması beklenen isimle ilgili flaş gelişmeler meydana geliyor. Pek çok kişi TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizinin yeni bölümünü merak etmiş durumda. Teşkilat'tan ayrılacak isim kesinleşmeye başladı. Gürkan Uygun, yeni bölümde diziden ayrılacak mı? İşte Serdar ve Yıldırım arasında yaşanan gelişme...

Serdar Yıldırım'ı Öldürecek mi?

Yıldırım, dizinin en kötü karakterlerinden biri konumunda. Serdar ile olan mücadelesi ise adeta nefes kesecek. Çünkü Serdar'ın Yıldırım'a silah doğrulttuğu ve her an tetiğe basmaya hazır olduğu görülüyor. Eğer sürpriz bir gelişme yaşanmaz ise Yıldırım ayrılığı dizinin en dikkat çeken sahnesi olarak kayıtlara geçecek.

Gürkan Uygun Ayrılığı Üzecek

Gürkan Uygun'un diziden ayrılması bekleniyor. Teşkilat oyuncusunun diziden erken veda edecek olması seyircilere panik yaptırdı. Çünkü başarılı ismin yeni sezonda diziye katılmasına rağmen dizinin en önemli oyuncuları arasında gösterildiği bilinmekte. Haliyle reytinglerin bu kadar artmasında da pay sahibi. Eğer diziden ayrılır ise seyirciler üzülecektir. 24. bölümde neler olacağını bu akşam öğreneceğiz.