TRT 1, Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinin Final Tarihi Açıklandı

TRT 1, Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinin Final Tarihi Açıklandı

Kıbrıs Zafere Doğru geçen sezon Bir Zamanlar Kıbrıs ismiyle çıkış yapmasıyla birlikte oldukça izleyenleri kendini sevdirdi. Birinci sezon etkisi yeni bölümleriyle fazla etki sağlayamadı. Dizi ilerleyen zamanlarda final yapma kararı aldı. Kıbrıs Zafere Doğru final tarihi detayları haberimizde.

Kıbrıs Zafere doğru bünyesinde Ahmet Kural, Başar Başaran ve Emre Özdür gibi tanınmış oyuncularla birlikte kendine doğru çekmeye başardı. Ancak ikinci sezondaki etki fazla sürmemesiyle birlikte dizinin bitirilme kararı alındı.

Kıbrıs Zafere Doğru Final Tarihi Ne Zaman?

Kıbrıs Zafere Doğru final tarihi zamanı 31.bölümle birlikte sağlayacak. Dizinin şu anda yayınlanan son bölümü 18.bölüm olarak yer alıyor. 25 Mart 2022 tarihinde yayınlanacak 31.bölümle birlikte televizyon ekranlarına vedası sağlanacak. Hikayenin bitmesi açısından biraz daha süre alarak bitirme kararı alacak.

Yaşanan bitirilme kararı olarak reyting üzerinde düşüşe geçmesiyle birlikte yapılan bütçenin diğer farklı projelere geçiş yapacağı sanılıyor. İlerleyen zamanlarda daha net bilgilere ulaşıldıktan sonra resmi bilgiler de gelecektir. Hayranları tarafından üzücü karar olsa da hikayenin bitmesi de güzel bir etki yapacak gibi gözüküyor.