TRT 1 Kasaba Doktoru Dizisi İçin Üzücü Haberi Duyurdu! TRT İzleyenler Şokta..

TRT 1 Kasaba Doktoru Dizisi İçin Üzücü Haberi Duyurdu! TRT İzleyenler Şokta..

TRT 1 dizisi Kasaba Doktoru ne zaman final yapacak? Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye dair güncel detaylar paylaşıldı. Öyle ki artık dizi için son haftalar diyebiliriz. Peki ya tamamen final mi yapacak yoksa geçici olarak ekranlardan uzak mı duracak? Kasaba Doktoru'ndaki son gelişmeler belli oldu...

Nisan ayından bu yana izleyicilerinin karşısına çıkan Kasaba Doktoru dizisi, nefes kesmeye devam ediyor. Dizi, kimi zaman yüksek reytingler alarak kanalın takdirini kazanmakta. Şimdi ise diziyle ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği yapımla ilgili neler biliyoruz? TRT 1 dizisi bir anda final yaparak yayın hayatına veda mı edecek? Dizi için verilen karar çok konuşulacağa benziyor.

Kasaba Doktoru Bitiyor mu?

Dizinin sezon finali yapacağı açıklandı. Pek çok kişi final yaparak yayın hayatını sonlandıracağını düşünüyordu. Ancak beklenen olmadı. Dolayısıyla dizinin geçici olarak yeni bölümünü yayınlamayacağı oraya çıktı. Bu haber izleyicileri sevindirdi. Peki ya sevilen dizi ne zaman sezon finali yapıyor?

 Sezon Finali Tarihi Belli Oldu!

TRT 1'de ekrana gelen Kasaba Doktoru dizisinde sezon finali tarihi açıklandı. 1 Temmuz Cuma gününden itibaren dizinin kısa süreliğine ekrana gelmeyeceği öğrenildi. Daha sonra yeni sezonda kaldığı yerden devam edecek. Hatırlanacağı üzere başrolde Ozan Akbaba, Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş oynuyor.