TRT 1, Gönül Dağı Dizisini Yayından Kaldırdı! Gönül Dağı Dizisi Bugün Neden Yok?

TRT 1, Gönül Dağı Dizisini Yayından Kaldırdı! Gönül Dağı Dizisi Bugün Neden Yok?

Gönül Dağı'nda yaşanan bir diğer gelişme ise yayınlanmayacak olması. Yılbaşından sonra dizi bir hafta ekrana gelmeyecek. Tüm bu gelişmeler ışığında TRT 1 dizisi hakkında merak edilenler yanıt buldu. Gönül Dağı'nın yerine bir film yayınlanacak. İzleyiciler sevdikleri diziyi izlemek istiyor.

TRT 1 dizisi Gönül Dağı'nın ekrana gelmeyeceği iletildi. Dizi neden yayınlanmıyor merak ediliyor. 1 Ocak 2022'de yeni bölümü yayınlanacakken alınan bir karar ile dizi yerine film ekrana gelecek. Hangi filmin yayınlanacağını merak edenler ise şimdiden araştırmaya başladı. Peki Gönül Dağı neden yok?

Yılbaşı Tatiline Çıkacaklar

Gönül Dağı dizisi de dahil olmak üzere pek çok yapımın yılbaşı tatiline çıkacağı bilgisi iletildi. Hal böyle olunca dizide oynayan oyunculardan da açıklama beklendi. Genel olarak her yıl dizilerin bu tarz bir tatil yaptığı biliniyor. Çekimlere ara veriyorlar ve bir hafta sonra kaldıkları yerden çekimlere devam ediyorlar.

Gönül Dağı Yerine Film Yayınlanacak!

Gönül Dağı'nın yerine TRT 1 ekranlarına yeni bir filmin yayınlanacağı bilgisi iletildi. Geçtiğimiz yıl vizyona giren Büyükbaba ile Savaş filminin ekrana geleceğini belirtelim. Filmi izlemek isteyenler 1 Ocak Cumartesi'yi bekleyebilir.

Bir Hafta Sonra Yayında!

Gönül Dağı dizisi ise bir hafta sonrasında ekrana gelecek. yani 1 Ocak yerine 8 Ocak'ta diziyi izleyebileceğiz. 2022'ye gireceğimiz için dizinin yayınlanmayacağı bilgisi gelmişti.