TRT 1 Gönül Dağı Dizisi İçin Üzücü Haber Verdi! Sosyal Medyadan Tepki Gecikmedi!

TRT 1 Gönül Dağı Dizisi İçin Üzücü Haber Verdi! Sosyal Medyadan Tepki Gecikmedi!

TRT 1'in çok izlenilen her bölümü heyecan dolu olan Gönül Dağ dizisinden üzücü haber geldi. Her ne kadar güzel yorumlar sosyal medyada olsa da bu üzücü haberden sonra sosyal medyadan tepkiler gecikmedi.

Gönül Dağ dizisi TRT 1 ekranlarında en çok izlenilen diziler arasında. Bu zamana kadar 21 bölüm  ekranlara geldi.  Her bölümde de  izleyicileri ekranlara  kilitlemeyi başardı. Her haftaki bölümünü hayranları merakla ve heyecanla bekliyor.

TRT 1'den Açıklama Geldi!

Gönül Dağ dizisi  bu hafta hayranlarını umudunu kırdı. Yapılan açıklamaya göre  bu hafta Gönül Dağ dizisi ekranlarda  olmayacak. Yayınlanan 22.bölüm fragmanda Gönül Dağ dizi 27 Mart günü sevenleriyle ekranları başında olacak. Bu hafta Gönül Dağ dizisi yayınlanmayacak. 

Sosyal Medya'dan Tepki Gecikmedi!

Gönül Dağı hayranları, “Sonunda adam gibi bir dizi izliyoruz. Bu senarist ve yönetmen aklı başında kişiler. İlk defa bir diziyi bu zamana kadar edeple getirdiniz. Bundan sonra da böyle götürün, her şey mükemmel” diye yorumlar bıraktı. Fakat bu hafta yayında olmaması nedeniyle de tepkiler gecikmedi. Hayranları 22.bölümü heyecanla beklerken maalesef 2 hafta beklemek zorunda kalacaklar.