TRT 1 Bir Diziyi Daha Devreye Soktu! TRT Müjdeyi Canlı Yayında Duyurdu..

TRT 1 Bir Diziyi Daha Devreye Soktu! TRT Müjdeyi Canlı Yayında Duyurdu..

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seni Kalbime Sakladım dizisiyle ilgili merak edilenler yanıt buldu. Dizinin oyuncu kadrosu ve konusu açıklandı. Peki ya sevilen yapımla ilgili neler biliyoruz? Üstelik yayın hayatına ne zaman başlayacağı da belli oldu. Gündemdeki şok detaylar ve çok daha fazlası haberimizde...

Seni Kalbime Sakladım, TRT 1'de yayın hayatına başlayacak. Dizi ile ilgili çok soru soruluyor. Öyle ki sırf bu gelişme bile reytinglerde güzel sonuç alacağını düşündürmekte. Peki ya dizi hakkında neler biliyoruz? Yakın zamanda ilk bölümü ile karşımıza çıkacağı belirtildi. Yayın tarihinden oyuncu kadrosuna kadar bilinmeyenleri sizlerle paylaşacağız. Böylelikle dizi hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Seni Kalbime Sakladım Oyuncuları

Seni Kalbime Sakladım dizisinde Sevda Erginci, Ekin Mert Daymaz, Gökçe Akyıldız, Mehtap Bayri, Evren Duyal, Tarık Ündüz ve Elçin Afacan oynamakta. Dizinin oldukça kaliteli bir kadroya sahip olmasından ötürü izleyiciler bu gelişmeleri yakından takip ediyor. Sevilen yapımla ilgili konu bilgisini de paylaşalım.

Dizinin Konusu Nedir?

Seni Kalbime Sakladım dizisinin konusu temel olarak aşk ve romantizm üzerine. Ancak karakter bakımından Zeynep ve Civanmert arasındaki aşkı anlatacak. Birbirine zıt yaşam tarzı olan iki kişinin arasındaki aşk dizinin konusu olacak. Dizi, 30 Haziran Perşembe günü ilk bölümüyle ekrana gelecek.