TRT 1, Alparslan Büyük Selçuklu Dizisini Yayın Akışından Kaldırıldı

TRT 1, Alparslan Büyük Selçuklu Dizisini Yayın Akışından Kaldırıldı

Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölümü yayınlanır diye bekleniyordu. Ancak öyle bir gelişme yaşandı ki herkes şaşırdı. TRT 1 dizisi bir süre ekrana gelmeyecek. Yayın akışından kaldırılmasına ilişkin yaşanan gelişme herkesi üzdü. yayın akışından kaldırılan dizi ne zaman geri dönecek?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yayınlanmayacağı öğrenildi. Önümüzdeki hafta diziyi izleyemeyeceğiz. Neden ise çok merak ediliyordu. TRT 1'de yayınlanan dizide Fahriye Evcen ve Barış Arduç büyük dikkat çekmekteydi. Şimdi ise dizinin yeni bölümünde ne gibi gelişmeler yaşanacak hep birlikte göreceğiz. Ancak bir süre ekrana gelmeyecek olması hayal kırıklığı yarattı.

Dizi Neden Yok?

Alparslan Büyük Selçuklu'nun yayınlanmama nedeni pandemi arası olarak gösterildi. Bir hafta kadar bu aranın verileceği ve tedbir alınacağı ifade ediliyor. Hal böyle olunca dizinin yayın hayatı bakımından pek çok soru soruldu. Kimileri yayından kaldırılabileceğini ifade etse de gerçekler resmi açıklama ile ortaya çıktı. Peki dizi ne zaman yayınlanacak?

3 Ocak'ta Yeni Bölüm!

Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölümü 3 Ocak'ta ekranlarda olmayacak. Dolayısıyla 10 Ocak'ta yeni bölümün yayınlanacağı biliniyor. Bir haftalık aradan sonraki süreçte neler yaşanacak hep birlikte göreceğiz. TRT 1 dizisindeki gelişmeler takip ediliyor. Reytinglerle zirveye yerleşen dizi, bir haftalık ara verse de ekranlara döndüğünde reytinglerini geri kazanacak.