Tozluyaka Oyuncusunun Önü Açıldı! Özgür Foster'i Kimse Durduramaz!

Tozluyaka Oyuncusunun Önü Açıldı! Özgür Foster'i Kimse Durduramaz!

Tozluyaka dizisindeki son dakika gelişmeleri paylaşıldı. Sevilen yapım hakkında bizleri neler bekliyor? Son zamanlarda öne çıkan bir oyuncu mevcut. Özgür Foster, oynadığı dizi ile adından söz ettirdi. Peki ya ünlü oyuncu şimdi farklı bir projede mi oynayacak?

Tozluyaka oyuncusu Özgür Foster, bu dizi ile birlikte önemli bir kitleye hitap ediyor. Her geçen gün daha da fazla tanınan ünlü isim, dikkatleri üzerine çekmekte. Şimdi ise bizleri hangi gelişmelerin beklediği yanıt bulacak. Güncel detaylar eşliğinde bilinmeyenlere yer verilecek. Fox TV dizisindeki oyuncunun açıklamaları bir anda gündem oldu. Kendisi, dizideki gidişat hakkında önemli değerlendirmelere yer verdi.

Özgür Foster Ne Düşünüyor?

Dizi için yaptığı açıklamada “Bir yaz işi olarak girdik ama sezona devam ediyoruz. Güzel bir kitlemiz var. Her hafta bizimle birlikte seve seve izliyorlar. Benim için çok güzel bir fırsat, kendimi sektöre ve halka tanıtmam adına. Ben kendi adıma çok mutluyum. Şu an çok güzel gidiyor, o yüzden çok mutluyuz” ifadesine yer vermesi dikkat çekti. Öte yandan eğitmeni için de “Ben kendisi ile 2 senedir tanışıyorum, hem hocam hem abim. Sadece hoca olarak göremiyorum, çok cana yakın. Bana sorarsanız mükemmel bir hoca” açıklamasını yaptı.

Yeni Projeleri Var mı?

Özgür Foster'ın Tozluyaka dışında düşündüğü bir proje var mı merak edildi. Henüz bu noktada bir yanıt verilmedi. Ancak yakın zaman sonra detaylar paylaşılabilir. O yüzden büyük bekleyiş sürüyor.